Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dokuflix kreće na KINOTV-u!
Prikazivanje kvalitetnih dokumentarnih filmova u sklopu novog programa Dokuflix počinje 25. studenog od 22.10 sati s filmom "Uzmimo lovu"

Dokuflix kreće na KINOTV-u!

KINOTV od ponedjeljka, 25. studenoga, počinje s prikazivanjem izuzetno kvalitetnih i hvaljenih dokumentarnih filmova na temu politike, sporta, ekonomije, zaštiote okoliša, glazbe..., a naziv programa je "Dokuflix".

Svi ti filmovi iznimno su hvajeni od kritičara, a osvajali su i brojne nagrade, kao što su "Fahrenheit 9/11", pobjednik canneskog festivala, zatim nominirani za Oscara "Bolesno", "Deliver us from Evil" i "Hrana d.o.o.", a tu su i zanimljivi sportski ("Tyson", "Veći, jači, brži") i glazbeni ("Stop Making Sense", Shut up & Sing") dokumentarci.

Svakog mjeseca premijerno će se prikazati po dva dokumentarna filma, s time da će nakon svakog emitiranja slijediti razgovor u studiju sa relevantnim gostom koji će govoriti o temi filma.

Večeras, od 22.10 sati, KINOTV prikazuje prvi dokumentarni film "Uzmimo lovu" (Let's make money) koji opisuje kud završava novac uložen u banke i mirovinske fondove te na koji način kroz neoliberalnu politiku korporacije vladaju svijetom...

U razgovoru nakon filma, koji će početi pred ponoć, gost je ekonomski analitičar Guste Santini. Tijekom slijedećeg mjeseca prikazati će se dokumentarne filmovi "Voda: Esencija života" te u nastavku razgovor s Mirelom Holy te "Tyson" o kojem će nakon filma govoriti Leonard Pjetraj i Željko Mavrović.

Svaki film biti će prikazan reprizno još dva puta tako da publika može pogledati ove društveno angažirane dokumentarce. S obzirom da se KINOTV od ovog tjedna proširio i na kablovsku platformu Iskon, zanimanje za ove filmove zasigurno će biti veliko.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala