Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trevante Rhodes kao Mike Tyson u biografskoj dramskoj seriji Mike
Hulu krajem kolovoza u osam epizoda donosi životnu priču boksačke legende

Trevante Rhodes kao Mike Tyson u biografskoj dramskoj seriji "Mike"

Foto: YouTube

Možda znate za Tysona, ali znate li tko je Mike?

Hulu je predstavio prvi teaser trailer za biografsku dramsku seriju Mike koja donosi priču o dinamičnom i često kontroverznom životu boksačke legende Mikea Tysona.

U ulozi Tysona nalazi se talentirani Trevante Rhodes kojeg je šira javnost upoznala u Oscarom nagrađenom filmu Mjesečina. Serija donosi detaljnu priču o Tysonovom životu od flashbackova koji nas vraćaju u djetinjstvo i boksački ring, vidjet ćemo i razne konferencije za medije, susrete s obožavateljima, ali i odlazak u zatvorsku ćeliju.

Tyson je svakako vrlo kontroverzna ličnost unutar i izvan ringa: osuđen je za silovanje 1992. na šest godina zatvora od kojih je iza rešetaka proveo njih tri. 1995. vratio se boksačkim mečevima da bi mu boksačka dozvola bila opozvana samo dvije godine kasnije nakon što je odgrizao uho svom protivniku Evanderu Holyfieldu u boksačkom meču 28. lipnja 1997. za WBA prvenstvo u teškoj kategoriji.

Tvorac serije i pisac scenarija je Steven Rogers, a iza serije stoji kreativna ekipa koja je radila također sportsku biografsku dramu Ja, Tonya te showrunnerica Karin Gist (Our Kind of People). Gist je za EW izjavila kako je zadatak cijele scenarističke ekipe bio da kopaju što dublje u priču koja se nalazi iza javne osobe za koju svi misle da poznaju. U ostalim ulogama su Russell Hornsby, Harvey Keitel, Laura Harrier i Li Eubanks.

„Namjera serije nije da veliča njegov život. Nikad nismo pokušavali reći da je Mike Tyson junak ili da je Mike Tyson negativac. Naš je cilj bio da uzmemo tu vrlo kompliciranu i kontroverznu ličnost i pokušamo doći ispod površine onog što neki slave, a neki ne podnose“, rekla je još Gist. Dodala je i kako serija neće biti niti ljubavno pismo niti osuda tako da u njoj očekujemo i dobro i loše.

Serija Mike ima ukupno osam epizoda, a prva na streaming servis Hulu stiže 25. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala