Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priprema se nastavak božićnog klasika It's a Wonderful Life
"It's a Wonderful Life: The Rest of the Story" u potrazi je za redateljem i glumcima

Priprema se nastavak božićnog klasika "It's a Wonderful Life"

Foto: PR Photos

Dočekali smo i to, božićni filmski klasik "It's a Wonderful Life" dobit će nastavak zanimljivog naslova "It's a Wonderful Life: The Rest of the Story".

Naime, glavni junak će ponovno biti George Bailey, ali ovaj je put riječ o unuku onog pravog Georgea Baileyja kojeg je tumačio James Stewart, dok će Baileyjeva kći Zuzu (tumačila Karolyn Grimes) u nastavku postati anđeo kojem je zadatak pokazati Baileyju mlađem kakav bi bio svijet da se on nije nikada rodio.

- Nastavak će podariti duh izvornog filma. Proteklih godina pročitao samo blizu 20 potencijalnih scenarija za nastavak i niti jedan me nije dirnuo poput onoga što je napisao dvojac Martha Bolton i Bob Farnsworth. Tada sam i shvatio da uistinu želim biti dio tog projekta - kazao je producent Allen J Schwalb.


Inače, scenarij se ne doima kao veliki odmak od originalne priče, a produkcija, s obzirom na senzibilitet publike prema izvorniku koji je i dan danas sastavni dio božićnog tv programa, odlučila je u nastavak uložiti između 25 i 35 milijuna dolara.

Spomenuti budžet je već potvrđen, no redatelja i glavne glumce tek trebaju pronaći. Film bi trebao biti spreman za kina na Božić 2015. godine.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    2 0
    pandaboy pandaboy @ 19.11.2013. 22:01

    Pa...sigurno će super pristajati uz remake Ben Hura....damn you Hollywood....

  • #4
    1 0
    karter karter @ 19.11.2013. 17:48

    Ma ne remejka se kum, barem se nadam nego sam samo rekao da pošto su počeli remejkat apsolutne klasike da se ne bi začudio kad bi neki filmaš a u biti kreten napravio grijeh protiv umjetnosti i uhvatio takvog posla remakea kuma i pokupio sljedeće glumce u određenim ullogama. Nadam se da se neće dogoditi takav napad na umjetnost, ali nikad neznaš.

  • #3
    1 0
    karter karter @ 19.11.2013. 16:17

    Za cape fear se slažem, departed tako-tako, mislim da su jednaki, a true lies jel to ona cameronova pizdarija sa švarcijem, to je meni očajan film, strah me je pomislititi kakav je tek original onda bio. Ali ajmo nađe se npr. izdvojio bi meni odličan true grit od braće coen, jacksonov king kong je meni isto bio poprilično uspješan, apsolutno dawn of the dead snydera, afera thomasa crowna. Tako nađu se kao što se nađu i dobri filmovi ashotna kutchera međutim izrazito rijetko.

  • #2
    0 0
    karter karter @ 19.11.2013. 15:16

    Očit rezultat nevjerojatne neoriginalnosti te bilo kakve inspiracije filmskih scenarista/redatelja, kada se ne ekploatiraju do besvijesti stripovski predlošci onda uvijek valja posegnuti za klasikom te napraviti remake. Ajmo se pisjetititi u zadnjih desetak/dvadesetak godina nekog remakea koji je bio al pari ili bolji od originala, ako netko zna koji neka ga upiše ja se ovako nemogu prisjetititi. Mislim da nam se približava i remake kuma, građanina kanea, to je prirodan put. Već vidim goslinga kao michaela ili ostarjeloga crowea kao vita. Steven Seagal kao luca brasi?

  • #1
    1 0
    krushka krushka @ 19.11.2013. 13:45

    Bojim se da ovaj rest of the story nema nikakve šanse bit nastavak božićnog klasika iz 1946. Neovisno o tome tko je redatelj, producent, glavni glumac ili scenarist, takvi se filmovi danas više jednostavno ne snimaju, nemoguće je uz najbolju volju pogodit senzibilitet onog vremena zato što je danas drugo vrijeme, sve je determinirano vremenom i prostorom, a snimanje filmova nikakvim svojim specijalnim ustrojstvom iz toga nije izuzeto. Možda će taj film bit dobar, ali neće imat bitne sličnosti s izvornikom.

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala