Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlični filmovi u narednom tjednu na HBO-u
U nedjelju nas čeka "Carstvo velikog Oza", a sljedeći petak na HBO Comedy popularni "Osvetnici"

Odlični filmovi u narednom tjednu na HBO-u

Foto: HBO

Provjerite koje nas sve filmske uspješnice i nove epizode serija čekaju od sutra do 22.11. na kanalima HBO, HBO Comedy i Cinemax!

ODVEDI ME KUĆI VEČERAS 16.11. u 20.05h (HBO)

Ova zabavna komedija nostalgije za 80-ima događa se tijekom ludog tuluma na američki Praznik rada 1988., kada novopečeni diplomac Matt u pratnji svoje blizanke Wendy i najboljeg prijatelja Barryja proganja svoju djevojku iz snova.

ŠUTNJA (NI)JE ZLATO 16.11. u 00.30 h (HBO Comedy)

Komedija o čovjeku koji otkrije da njegova najboljeg prijatelja možda vara žena, što ga baca u dilemu treba li to reći prijatelju. Nastaje komični kaos tijekom kojega će razotkrivene laži uroditi samo novim lažima.

PIŠTOLJ U SVAKOJ RUCI 17.11. u 20.00h (Cinemax)

Iz svjetske kinematografije dolazi priča o osmorici muškaraca u četrdesetima koji su zaglavili u svakodnevici koja otkriva njihov glavni problem: krizu muškog identiteta. Svi oni dijele osjećaj zbunjenosti, a njihovo ponašanje stvara mozaik emocija koje muškarci obično ne pokazuju.

CARSTVO VELIKOG OZA 17.11. u 20.05h (HBO)

Kad sitni mađioničar Oscar Diggs izvede jedan trik previše, nađe se u fantastičnoj zemlji Oz, gdje se nekako mora preobraziti u veličanstvenog i moćnog čarobnjaka, a možda i u boljeg čovjeka.

PIRATI! BANDA NEPOŽELJNIH 20.11. u 18.35h (HBO)

Uz potporu posade ološa i naizgled ne shvaćajući s kakvim je zaprekama suočen, Gusarski Kapetan mora se boriti protiv dijabolične kraljice, spasiti mladoga znanstvenika i pritom ne smije zanemariti najvažniju stvar za gusare: pustolovinu!

MISS, TI TO MOŽEŠ 21.11. u 21.35 h (HBO)

Dokumentarni film je topao prikaz nekoliko mladih sudionica natjecanja u ljepoti "Miss, ti to možeš" za djevojke s posebnim potrebama koju je organizirala Abbey Curran, prva žena s invaliditetom koja se natjecala za naslov "Miss Amerike".

DEČKO KOJI ZABRINJAVA 21.11. u 22.55h (Cinemax)

Dramatična priča o ikoni 80-ih, Boyu Georgeu, dečku koji je slijedio svoj interes za modom na uzbudljivoj sceni centralnog Londona, gdje se njegov istančan smisao za stil pretvorio u bavljenje glazbom i slavu pop-zvijezde.

OSVETNICI 22.11. u 20.00h (HBO Comedy)

Kada se nenadano pojavi neprijatelj koji prijeti svjetskomu miru i sigurnosti, udruže se Iron Man, Hulk, Thor, Kapetan America, Hawkeye i Crna Udovica kako bi spasili svijet od propasti.

Od filmova u narednom tjednu možete gledati i komediju Upoznaj prijatelja, romantičnu komediju Muke po vjenčanju, obiteljsku komediju iz 1997. godine George iz džungle, fantastični horor John umire na kraju, romantičnu dramu Sigurnost nije zagarantirana, francusku dramu Estonka u Parizu, komediju iz 1989. godine Kuhar, lopov, njegova žena i njezin ljubavnik, Hladnokrvno te čileanski vestern Sol.

Čekaju vas i nove epizode odličnih serija Prolazna slava, Djevojke, Čarobni grad, Banshee, Prosvjetljenje, Svita, Sredina...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 1
    gorlock gorlock @ 14.11.2013. 22:55

    Doista HBO je i dalje broj 1, na našim prostorima. Cinestar Premiere - nije još nimalo ugrozio HBO.

    Ovaj vikend HBO u subotu nudi čak 3 dugometražna crtića.

    Znaimljivo je i to da RTL HR istu tu subotu ima Disney vikend i nudi mnogo zabavnih crtića i filmova cijelu subotu od ujutro do navečer.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala