Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolaze CineStar Premiere kanali!
Od 4. studenog potražite nove premijerne filmske kanale kod svog operatera!

Dolaze CineStar Premiere kanali!

Novi premijerni filmski televizijski kanali, CineStar Premiere i CineStar Premiere 2, će od 4. studenog biti dostupni korisnicima vodećih IPTV/CABLE/DTH platformi u Hrvatskoj u proširenim programskim paketima!

CineStar Premiere filmski kanali priključuju se vrlo uspješnim i iznimno gledanim televizijskim kanalima CineStar TV i CineStar Action&Thriller koji su na regionalnim tržištima prisutni još od 2009. godine. CineStar TV se kontinuirano nalazi među najgledanijim kablovskim kanalima, te je prema publiciranom istraživanju drugi kablovski kanal po gledanosti u Hrvatskoj prema prosječnom tjednom dosegu.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju na CineStar Premiere kanalima se prikazuju s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima, što ih čini posebno atraktivnima i različitima od ostalih filmskih kanala.

CineStar Premiere televizijski kanali prikazivati će blockbustere, recentne kino hit filmove, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.

Pokretač CineStar Premiere kanala je Blitz film i video distribucija, suvlasnik lanca kino multipleksa CineStar i najveći regionalni ponuđač filmskog sadržaja koji je na tržištu prisutan više od 20 godina. Blitz će pokretanjem Premiere filmskih kanala dodatno ojačati snagu brendova Blitz i CineStar, te zaokružiti ponudu vrhunskog filmskog sadržaja skrojenog po mjeri ljubitelja filmova.

Pripremite se za televiziju budućnosti i premijerne filmove u vlastitom dnevnom boravku jer CineStar Premiere kanali dolaze 4. studenog!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    2 0
    gorlock gorlock @ 12.11.2013. 21:03

    Inače danas je jako oblačno pada lagana kiša, gotovo da bi mogao i snijeg a kvaliteta signala i same slike je odlična. Za ljubitelje dobrog zvuka i slike

  • #2
    2 0
    gorlock gorlock @ 12.11.2013. 20:59

    Ako se još niste odlučili (malo besplatne reklame zadovoljnog korisnika) - savjetujem vam VIP SAT TV.

    Ako imate HDMI tv obvezno spojite svoj HD receiver (koji ćete dobiti) HDMI kablom.

    Evo kako to izgleda, razlika u slici i zvuku između HD i standardne slike gotovo da i ne posotoji. Signal ide u mpeg4 formatu.

  • #1
    4 0
    gorlock gorlock @ 25.10.2013. 21:49

    HBO - dobiva žestoku konkurenciju.

    Ja sam već spreman, već ih gledam VipSat tv HD kanali.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala