TV Preporuke dana – Subota 25.11.

subota, 25. studenog 2017.

Subota donosi novu sezonu emisije "A strana", nove epizode serija i poznate filmove

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.11.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Dobra glazba, dobro društvo, dobra zabava ponovno subotom na Prvom programu jer počinje nova sezona A strane! Recept je ostao isti: pjesme koje volimo, najbolji bend, mlada ekipa, dragi gosti, i vi dragi gledatelji. Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugostit će poznata imena hrvatske glazbene scene, koja će gledatelje povesti na putovanje najboljim trenucima hrvatske glazbene pop-povijesti i rock-povijesti.

Kosti, RTL 2 u 22:30 sati
Agenti istražuju ubojstvo sluškinje čije je tijelo nađeno pokraj ceste. Sandra Zins, za koju je ubijena radila, glavna je osumnjičena, no tim otkrije da je žrtva možda u zemlju ušla kao ilegalna useljenica te čitav slučaj počinje poprimati širi razmjer. U međuvremenu, Cam i Arastoo dogovaraju brak, tenzije između Brennan i Camrastu, a Arastoo priprema disertaciju Brennan na odobrenje.

Motel Bates, HTV 2 u 22:55 sati
Norman i Norma pokušaju se ponovno povezati i planiraju budućnost. Romero i Dylan frustrirani su time što Norma ništa ne želi vidjeti te odluče nešto poduzeti za Normanovo dobro.

FILMOVI

Izvrnuto obrnuto, RTL u 20 sati
Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Riley, djevojčicu koja se s obitelji preselila u San Francisco gdje njezin otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Riley je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost. Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njezinog uma odakle je svakodnevno savjetuju.

Herkul, Nova TV u 21:25 sati
Dwayne Johnson kao najsnažniji muškarac u povijesti čovječanstva! Povijesno-akcijski film Herkul snimljen je prema popularnom stripu Radical Comicsa. Uz Dwaynea Johnsona u Herkulu ćemo gledati i dobitnika Zlatnog globusa Iana McShanea, Rufusa Sewella, Josepha Fiennesa, Petera Mullana te za Oscara nominiranog Johna Hurta.

Neprijatelj pred vratima, HTV 1 u 22 sata
Najveći akcijski glumci, Stallone i Statham, ponovno surađuju u napetom trileru! Film je nastao prema istoimenom romanu američkog pisca i veterana vijetnamskog rata, Chucka Logana. Bivši agent za suzbijanje narkotika s obitelji seli u miran gradić. Idila traje kratko, jer će biti prisiljen sukobiti se s bandom krijumčara droge i kraljem metha.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti