nemozes nikome reci da je idiot ako to pogleda malo sam pogledal tvoju top listu pa bi se to moglo i za tebe reci za neke stvari tak da ......o ukusima se neraspravlja previse ...a ja se dam okladiti da si ih dosta gledala al nezelis priznati isto kak i ljudi koji se frajerisu da neslusaju cajke a imaju doma sve moguce pevaljke i slusaju potajice jer nezele ispasti ............!!!!!tak da...
doom
Ja slušam i cajke i pevaljke, uz sve ostalo, al' ne čiste, već neki rock-mix! :)))) i to ne u privatnosti doma svog, nego baš kad želim ekipu i svoje najmilije oko sebe osramotit u javnosti. Tada je najslađe. Pusti mi da svira Vuco i Živo Blato, pusti mi Gorana Bareta kao HaliGaliHalida i eto elementarne nepogode u mome umu :))) Negdi sam nabavil i nekog nizozemskog DJ-a koji je oduševljen balkanskom glazbom pa je to uklopio u svoj zvuk. Mislim da se zove Shantel... a album Disko Partizani... yep... to je ujedno i najveselija pjesma na albumu :))... uz ovoliko glazbenih identiteta, ne gine mi Vrapče.