Forum

Bračne vode Tema

1

MARRIED WITH CHILDREN

komedija
SAD, 1987

Režija: Linda Day, Gerry Cohen, Amanda Bearse
Scenarij: Ron Leavitt, Michael G. Moye
Uloge: Ed O'Neill, Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate, Amanda Bearse, David Garrison

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

UŽAS, preblago rečeno!!!!!!!!!!!!
neronanerona
Registrirani korisnik

Broj postova: 104

nerona

Slažem se! PREUŽASNO najbolja serija ikad! Wooooooaaaaaaahhh BUNDY!!!

... za sve nas Al kaže: "Let's Rock!"

sever69sever69
Registrirani korisnik

Broj postova: 295

Bolje da po tisućiti put pogledam bilo koju epizodu Bračnih voda nego samo jednu epizodu Najboljih godina. Ovo prvo me vraća u djetinjstvo na najbolji mogući način, dok ovo drugo uzrokuje rak testisa.
senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

Ahh, Bundy,...  Al Bundy... tko mu ne bi odolio...
jana_bananajana_banana
Registrirani korisnik

Broj postova: 309

Ja probala gledat Dragnet, al svaki puta kad vidim det. Friday-a, nemrem si pomoć' - vidim Al Bundya i počnem se kuglat od smijeha. Pa kak da seriju čovjek shvati ozbiljno! Cool
ayaaya
Registrirani korisnik

Broj postova: 905

Bundyja bi mogao gledati milijun puta i opet bi bila super serija :D :D
crnisokolcrnisokol
Registrirani korisnik

Broj postova: 282

zakon

pasaicpasaic
Registrirani korisnik

Broj postova: 2

Cool serija!
MatejCMatejC
Registrirani korisnik

Broj postova: 2

nerona

Serija je supeeeer
cosickacosicka
Registrirani korisnik

Broj postova: 4

Bolje da po tisućiti put pogledam bilo koju epizodu Bračnih voda nego samo jednu epizodu Najboljih godina. Ovo prvo me vraća u djetinjstvo na najbolji mogući način, dok ovo drugo uzrokuje rak testisa.
senilno_magare

E pa da si imalo pogledao/la vidio/la  bi da su najbolje godine supeer....A i bračne vode su super ali kakvo ti je onda djetinjstvo bilo?? Otac ti je bio obućar,a majka ona što ništa nije kuhala i samo je sjedila???

Mislim nemam ja ništa protiv bračnih voda,naprotiv serija je super,ali kad mi netko sere o najboljim godinama nemogu podnijeeet to

cosickacosicka
Registrirani korisnik

Broj postova: 4

E pa da si imalo pogledao/la vidio/la  bi da su najbolje godine supeer....A i bračne vode su super ali kakvo ti je onda djetinjstvo bilo?? Otac ti je bio obućar,a majka ona što ništa nije kuhala i samo je sjedila???

Mislim nemam ja ništa protiv bračnih voda,naprotiv serija je super,ali kad mi netko sere o najboljim godinama nemogu podnijeeet to

cosicka

Daaaaaj, kak moreš uspoređivati te dvije serije?!

Jedna je klasik i apsolutno neme veze s djetinjstvom i ishranom u ranijoj dobi, a druga....ne znam, ne gledam, al mora da postoji i razlog zakaj ne gledam, očito ne mogu probaviti sapunjare (svako sa svakim, svi sa svima,a u ku...)!

sever69sever69
Registrirani korisnik

Broj postova: 295

jedna od najboljih serija ikad.

hr verzija je koma.

karakterankarakteran
Registrirani korisnik

Broj postova: 151

cosicka

Vraćaju me u djetinjstvo jer sam bio dijete kad su krenule kod nas... al' dobro, neću ti zaključivačke sposobnosti dovodit' u pitanje (očito da logiku kao predmet u srednjoj nisi imala). Wink

Što se Najboljih godina tiče, u potpunosti si u pravu... imao sam ih čast pogledati par puta... ta serija je wirklich super!... svakome tko barem jednom mjesečno iskoristi svoj besplatan kupon za lobotomiju.

Živile hrvatske sapunice i najneuvjerljivija gluma na svijetu! Laughing

senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

Ovo mi je jedna od rijetkih serija s humorom koji ne može dosadit ni nakon godina gledanja
animal_motheranimal_mother
Registrirani korisnik

Broj postova: 9

Bracne Vode su superrrrrrrrr.....obozavam ih..bas steta sto su ih prekinli na fox life..:(
MelindaMelinda
Registrirani korisnik

Broj postova: 6

Genijalna i nikad dosadna obitelj !
ArnolArnol
Registrirani korisnik

Broj postova: 589

Ja probala gledat onaj LA Dragnet ili kak se već zove, no svaki put kad se pojavi Ed, ja se počnem kuglat od smijeha - Al Bundy ostaje Al Bundy - nemreš ga shvatit ozbiljno! Laughing
ayaaya
Registrirani korisnik

Broj postova: 905

hahahahahaha istina bome i kad ga ja gledam... al opet Bračne vode su najbolje
luka_thbluka_thb
Registrirani korisnik

Broj postova: 6

ova serija je stvarno zakon, obitelj Bundy je stvarno jedna šašava obitelj
TheRoadWarriorTheRoadWarrior
Registrirani korisnik

Broj postova: 63

Obitelj Bundy rastura obitelj Adams.......
juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

Bračne vode
1