Forum

Početak Tema

1 2

Inception

triler drama sf
SAD, Velika Britanija, 2010

Režija: Christopher Nolan
Scenarij: Christopher Nolan
Uloge: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Baš me zanima kakav će film biti. Imam velika očekivanja od Nolana, a i sviđa mi se glumačka postava, pogotovo Ellen Page i Cillian Murpy.
KenjiKenji
Registrirani korisnik

Broj postova: 26

Baš me zanima kakav će film biti. Imam velika očekivanja od Nolana, a i sviđa mi se glumačka postava, pogotovo Ellen Page i Cillian Murpy.
Kenji

Same here, čini mi se da bi mogao biti izvstan film (a i kritičari kažu da je izvrstan), jedva čekam pogledati.

Also....

mariomario
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

idem ga sutra gledat pa se čisto nadam da će bit neš' od njega jer spavat mogu i doma, i to za badava
juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

odlične kritike, ja čekam piratski dvdSmile
baldrickbaldrick
Registrirani korisnik

Broj postova: 15

meni je film zakon svida mi se ideja i nova je nije istrošena ka sve druge a kraj je zakon 

malo je tesko objasnit o cemu se radi a kad pocnes niko te ne razumi zato triba pogledat film 

film ima dobrih akciskih scena i scene u snu su super napravljene a za one koji ne vole puno razmisljati i nevole akciju ima i romantike tako da svakako preporucuje film za pogledati

ocjena 4.7/5

mare842mare842
Registrirani korisnik

Broj postova: 23

gledao sam ga i mogu da kažem 10+

VRH

PuckmanPuckman
Registrirani korisnik

Broj postova: 17

Gledala u kinu. Razočarana.
ManonManon
Registrirani korisnik

Broj postova: 23

Film je odličan!!!

Ideja je originalna i dobro razrađena - naravno da je još detaljnije Nolan razradio ideju, film bi predugo trajao i razvodnio se. Glazbena kulisa odlično naglašava dijelove filma te pojačava cjelokupni dojam.

Oni koji ne vole filmove sa elementima SF-a i ostalih fikcija neće uživati u filmu a svi (mi) ostali - Svakako pogledati!!!

dodos30dodos30
Registrirani korisnik

Broj postova: 1

Gledao u kinu danas. Jos jedan film oko kojeg je stvoren nevjerojatan hype a ja ne razumijem zasto. Film je ok, prica je ok, glumci su dobri, ali nista spektakularno. Sve je jasno, lako se prati radnja, ne razumijem zbog cega ljudi pricaju da je kompliciran i da za razumjevanje treba nekoliko gledanja (pronasao sam dosta takvih komentara na netu)... Najmanje mi je jasno zasto je taj film trenutno na 3. mjestu na IMDB 250 listi (?!?).

Sve skupa jedan ok film kojeg se isplati pogledat -- 7/10

BenoBeno
Registrirani korisnik

Broj postova: 510

Na početku filma kada DiCaprio bude izbačen na obalu iz mora netko je u kinu prokomentirao: "evo uspio je pobjeći iz Shutter Islanda" kakav se smjeh prolomio kroz kino... 

Film je meni super jer volim sve Nolanove filmove, jedino na nekim djelovima (pred kraj) sam izgubio koncentraciju pa nisamo pohvatao neke stvari što bi mi sigurno olakšalo kraj filma.

nocoslavnocoslav
Registrirani korisnik

Broj postova: 31

Ako vam neko kaže da je film kompliciran, laže! Jer se u filmu radi o tome kako oni spavaju a u vrijeme kad su budni traže ljude koji će s njima spavat!Laughing
sokysoky
Registrirani korisnik

Broj postova: 10

Odličan film. Nešto novo i do sada neviđeno. Film koji se isplati gledati više puta.
Aco78Aco78
Registrirani korisnik

Broj postova: 69

odličan Cool
crnisokolcrnisokol
Registrirani korisnik

Broj postova: 282

aaaa nolan i dalje ostaje kralj mindfuck filmova Smile

meni izvanredan film i nije ga uopće teško pratiti. puno više me izmučio memento recimo :)

fox89fox89
Registrirani korisnik

Broj postova: 433

Gledala u kinu. Razočarana.
Manon
Manon, zasto si razocarana?
BorisLBorisL
Registrirani korisnik

Broj postova: 4

aaaa nolan i dalje ostaje kralj mindfuck filmova Smile

meni izvanredan film i nije ga uopće teško pratiti. puno više me izmučio memento recimo :)

fox89

Pozdrav

Slazem se da je Memento stvarno bilo tesko pratiti.

Misli da ovaj film ima jacinu ako se gleda u bioskopu, i ne mozete da ga ne shvatite, ali ako mama, tata, ili deca protrcavaju pored TV-a  onda nemate mnogo sansi.

poz

BorisLBorisL
Registrirani korisnik

Broj postova: 4

Razočarana sam. Očekivala sam puuno od Nolana, no ja u filmu nisam vidjela ništa neviđeno i spektakularno. Glumačka postava je odlična, ali osim DiCaprija prilično neiskorištena.(mogući spojleri slijede) Taj cijeli koncept filma koji se fura na budistički zamisao da je na neki način svijet, sve oko nas iluzija nije ništa novo na filmu. Ona zadnja scena  bila mi je kao pljuska u facu od redatelja( 'na vam na vam, sad više ne znate što je stvarno a što ne!'), umetnuta da bi neki nerdovi mogli voditi 'dubokoumne' rasprave na forumima. A priča o DiCaprijevoj ženi kao da je dodana da bi film dobio na kakvoj-takvoj emocionalnoj dubini.

Film je dobar, ali se oko njega digla takva prašina, što ja smatram nezasluženim. Ima puno boljih 'mindfuck' filmova rađenih za puno manje para, a za koje nažalost većina nije niti čula. 

KenjiKenji
Registrirani korisnik

Broj postova: 26

meni taj inception isto nije nest posebno, cak mu nebi ni neku visoku ocjenu dao...

nit je nest previse intrigantan nit je kompliciran nesto posebno kao sto su mnogi pricali...to sa zenom mi je isto bilo kao silovanje filma...stvarno nista vrijedno spomena...

eto svidla mi se jedino sama ideja, koncept ulaska u snove, ostalo mi i nije nest...e da i dobri efekti na odredenim mjestima al to je to...

LordAdamkoLordAdamko
Registrirani korisnik

Broj postova: 313

Uz ovaj film ne preporučujem kokice nego dva-tri red bulla i litru kave.

Mislim da su malo pretjerali sa odlaskom u dubine snova. Ajd da odu u jedan il dva sna pa obavljaju poslove, nego oni idu i po tri-četri, i sve se na kraju pomalo zakomplicira. No zato se ovakav film gleda više puta i možda će vam se drugi put više svidjeti nego prvo gledanje.

madwolfmadwolf
Registrirani korisnik

Broj postova: 5

Uz ovaj film ne preporučujem kokice nego dva-tri red bulla i litru kave.

Mislim da su malo pretjerali sa odlaskom u dubine snova. Ajd da odu u jedan il dva sna pa obavljaju poslove, nego oni idu i po tri-četri, i sve se na kraju pomalo zakomplicira. No zato se ovakav film gleda više puta i možda će vam se drugi put više svidjeti nego prvo gledanje.

madwolf

ja sam ga dvaput gledal jer sam prvi put letecki gledal i na kraju nisam nista razmel....sve u svemu dobar filmic za pogledati !!podsijeca me na jedan film stariji gdje je lik ulazil u snove ali se nemogu sjetiti ime filma..ako ko zna nek se javi ...
doomdoom
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

Početak
1 2