Forum

Daybreakers Tema

1

Daybreakers

akcija triler horror drama sf
Australija, SAD, 2009

Režija: Michael Spierig, Peter Spierig
Scenarij: Michael Spierig, Peter Spierig
Uloge: Sam Neill, Ethan Hawke, Claudia Karvan, Mungo McKay, Willem Dafoe, Emma Randall

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Moram priznati da je koncept filma sjajan. No nakon desetak minuta gledanja cijela priča postaje predvidljiva, a likovi su tako plošni, došlo mi je zlo od Williema Dafoa i onih njegovih čestih hillbilly uzrečica kojima je ,pretpostavljam, scenarist punio praznine. Film je mogao biti odličan, ali je valjda odlučeno da samo neprestana akcija s malo pameti bere pare.
KenjiKenji
Registrirani korisnik

Broj postova: 26

Odlična je atmosfera u filmu, tj. kako bi izgledala slika svijeta kada bi vampiri dominirali nad ljudima
nocoslavnocoslav
Registrirani korisnik

Broj postova: 31

Pogledala prije tjedan dana i već zaboravila... Slike u cyanu - već mi idu na jetra, no ajde, ipak se većina radnje odvija noću, ali film nije ni blizu ispunio moja (ionako mala) očekivanja - stoga moja preporuka - gledati ako baš nemate drugog posla. Innocent

jana_bananajana_banana
Registrirani korisnik

Broj postova: 309

e kad bi vampiri hodali po danu ne bi bili vampiri, pa oni su NOĆNA bića Laughing

bez veze film

bearfootbearfoot
Registrirani korisnik

Broj postova: 826

Ne znam što da mislim o ovom filmu.......ok je.... I guess....kako je jana_banana rekla.....pogledati ako se nema ništa drugo u planu =)
juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

Daybreakers
1