Forum

Hvala ti za ljubav Tema

1

Remember Me

drama romantika
SAD, 2010

Režija: Allen Coulter
Scenarij: Will Fetters
Uloge: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Chris Cooper, Martha Plimpton

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

...Film je predobar, a glumac je neodoljivi i veliki zavodnik, predivan je...sve najbolje o filmu!Smile
ankicno1ankicno1
Registrirani korisnik

Broj postova: 1

Da li ste čuli da Robert Pantyson nepodnošljivo smrdi? Potvrdile kolege sa seta: ˝Čovjek se uopće ne pere!˝
KenjiKenji
Registrirani korisnik

Broj postova: 26

film je dobar i uopće nije onako glupi američki ka što sam oćekivala da će biti najviše mi se sviđa sto je rejalan
mare842mare842
Registrirani korisnik

Broj postova: 23

Da li ste čuli da Robert Pantyson nepodnošljivo smrdi? Potvrdile kolege sa seta: ˝Čovjek se uopće ne pere!˝
Kenji

hahahaha ubrala sam i ja taj komentar a sto je najgore frajer se nije ni potrudio to demantiratiInnocent
seljankicaseljankica
Registrirani korisnik

Broj postova: 282

divan film...
maremaremaremare
Registrirani korisnik

Broj postova: 16

ima nekih klišeja, pattinson je loš glumac, a ni emillie nije nešto bolja, ali jaka identifikacija gledatelja sa likovima i neočekivan kraj, ima snažnu poruku...

dosta dobar  film

ms_jamaisms_jamais
Registrirani korisnik

Broj postova: 14

film mi je zakon;gledala sam ga i u kinu,a večeras i na DVD-u,uglavnom jaaaaako dobro,a pogledati ću ga još koji puta;tema -odlična,a kraj neočekivan,šmrc,,,Cry

ninuskaninuska
Registrirani korisnik

Broj postova: 10

"Hvala ti za ljubav" pravo je ugodno iznenađenje s odličnim likovima i dojmljivom glumom sve tri generacije glumaca koje se u filmu pojavljuju! Osim uobičajeno odličnih karakternih glumaca, Piercea Brosnana (koji uzgred rečeno glumi antipatičnog i hladnog oca glavnoga lika), Chrisa Coopera i Lene Olin, valja istaknuti i odličnu glumu troje mladih glumaca, počevši od često osporavanoga Roberta Pattinsona (koji je ovim filmom dokazao svoje glumačko umijeće) i energične Emilie de Ravin do mlade Ruby Jerins (nasljednice Dakote Fanning) čija je vrhunska gluma, iako joj je tek 11 godina, pravo otkriće ovoga filma! Posebice je upečatljiv završetak filma koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Uglavnom, film za razmišljanje o važnim stvarima u našim životima i kratkoći postojanja!
AuranAuran
Registrirani korisnik

Broj postova: 119

Pattinson je odlican glumac...a ovo je predobar film! Wink
AdnaMusicAdnaMusic
Registrirani korisnik

Broj postova: 6

haloooo??pa ko je čuo da se vampiri peru???

da se opere možda bi opro i tu vampirsku glumu, a kako bi onda glumio???

zato su ona djeca u razredu onako dobro odglumila šok, od smrada...hihihihihihi

bearfootbearfoot
Registrirani korisnik

Broj postova: 826

Hvala ti za ljubav
1