Forum

Paranormalno Tema

1

Paranormal Activity

triler horror
SAD, 2007

Režija: Oren Peli
Scenarij: Oren Peli
Uloge: Katie Featherston, Micah SloatSloat, Mark Fredrichs, Amber Armstrong

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Najočajniji film koji sam ikad gledao.... dosadnoooooo ljudi moji!!!! Nemojte potrošit dio svog života uzalud i ovo ić gledat !!! Katastrašno !!!!
EnnioEnnio
Registrirani korisnik

Broj postova: 33

Meni je jako dobar. Nije tipican horror i ima jako dobru atmosferu.
BenoBeno
Registrirani korisnik

Broj postova: 510

Hm... pogledat il' ne? When in doubt, trust the whatthemovie.com member Wink
senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

Ja ću ga pogledati, kud puklo - da puklo... Fali mi dobar horor u životu!
jana_bananajana_banana
Registrirani korisnik

Broj postova: 309

Ja sam isto čuo svašta, par frendova ga hvale da je nešto najstrašnije ikada a drugi govore da veće smeće nisu pogledali. Plus, uspio sam si spoilat film dok sam čitao TvTropes :/
mariomario
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

Ma ima jednu dobru scenu. Jednostavno previse nebitnih stvari.. Fali akcije! A pogledajte pa procijenite sami. Meni je katastrofa!!!
EnnioEnnio
Registrirani korisnik

"something bit you"

it was a vampire morons

=)

ja ću čekat dvd verziju =) 

juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

noćne more zagarantirane ako gledate film u potpunom miru sa ugašenim svjetlima i pojačanim zvukom

ocjena 6,5

helena2006helena2006
Registrirani korisnik

Broj postova: 4

Haha evo jucer sam pogledo film s frendovima, i ono ima jako smjesnih situaciju u filmu, naprimjer kad se cura ustane u 2 ujutro i stoji na nogama sat vremena ja sam umiro od smjeha.....mislim nie mi bilo tako strasno zato sto su se svi u kinu smijali haha i onaj Michah je najveci car majke mi......ali na kraju je bilo ekstra strasno....i da.....kad izađe u videotekama pogledat cu ga doma sam u 2 ujutro s slusalicama...ja mislim da ce mi biti strasnije mkr znam kaj ce se dogodit...ocjena......hmmmm 6.3
ylbizgylbizg
Registrirani korisnik

Broj postova: 1

Ja neznam ja sam ga gledao sam doma u sobi strasniji su tom i jerry od tog filma !!!Laughing
EnnioEnnio
Registrirani korisnik

Da napomenem da inaće ne gledam horore iz jednog jedinog razloga,a taj je da sam užasno strašljiva i ne mogu spavat po 3 dana nakon filmova o duhovima. Ovaj sam pogledala jer je bio razvikan,još uvijek je pa di će mali Mujo nego kud i drugi. Užasne su mi bile neke scene.. Onaj kraj kad se ona ljulja na podu 2 dana.. I sad kad se sjetim prođe me jeza.. Ali ja nisam pravo mjerilo pošto je meni manje-više svaki horor strašan. Bujna mašta,očito.. HahaSmile
CarolCarol
Registrirani korisnik

Broj postova: 45

hm....upravo sam ga pogledala...a šta ja znam...ima dvije scary scene.svi su mi pričali da je kraj užasan,ja onak ili ne...očekivala sam valjda ko zna šta!nakon toliko pogledanih horora nisam ostala oduševljena
mynamyna
Registrirani korisnik

Broj postova: 79

Strasno glup film. Inace san plasljiva i na filmove koji nemaju veze sa hororima ali ovo je toliko neuvjerljivo i nezanimljivo... zali boze potrosenog vremena... 

blablablabla
Registrirani korisnik

Broj postova: 17

Ja sam pogledao film prije nekih 2 mjeseca.. I super mi je.. Predlažem svima da pogledaju i Paranormal Entity...Smile
nix1994nix1994
Registrirani korisnik

Broj postova: 3

Paranormalno
1