Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
AJMOOOOOOOOOOO SVIIIIIIIII
evo malo za ljubitelje gitare i dobrog starog yu rocka
evo malo za ljubitelje gitare i dobrog starog yu rockamesrine
a sta kazete na ovu verziju rage-a?
uvik mi je bia drazi aic..rip layne & mike
uvik mi je bia drazi aic..rip layne & mike mesrine
Još ti je ostao Cantrell, i čovjek ima dobrih stvari (vide se, tj. "čuju" Chainsi u melodiji):
Jerry Cantrell - Anger Rising
senilno_magare
aj ca cantrell na gitari,trujillo na basu i bordin na bubnjevima,e to je jebacki sastav!!
Evo kako sam komentirao na Planet of the Apes stvar od meni jednog od najdražih bendova inspirirana istoimenim serijalom.
Prodigal Caesar rising Rolling in leaves of rage Swinging on vines you'll find him Locked in his human cage
@mario, nikad prije čuo za ovaj bend i moram priznati da sam ugodno iznenađen... odlična mi je ova stvar, preslušat će se u narednih nekoliko dana i ostatak fox89
Preporučujem :D Bend se prije zvao The Lord Weird Slough Feg ali nakon par albuma skratili su ime u samo Slough Feg. Ako ti se sviđa vokal baci uho i na Hammers Of Misfortune. Oni sviraju malo drugačiji đir, nekakvu mješavinu dooma i heavya... with a touch of folk ;)
kad je on u pitanju, svaka riječ je suvišna...