Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Gospodin Grey će Vas sada primiti
Napokon je stigao najiščekivaniji trailer godine - za filmsku adaptaciju erotskog romana "50 nijansi sive"

Gospodin Grey će Vas sada primiti

1
  • #1
    7 1

    postova:43
    arista @ 24.7.2014. 14:53

    BDSM postoji od kada postoje i ljudi, samo je bio jedna od tabu tema sve do ovog nazovi romančića. Prije romančića mogli ste čitati razne blogove i posebne foume na kojima su pisali pravi ljudi s pravim iskustvima i jedna od čari BDSM-a bio je taj veo tajne, ajmo ga tako nazvati.

    Romančić je primjer kako treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Da je samo E.L. James godinu ranije predala svoj rad, možda ne bi bilo takvog uspjeha. Pogodila je. Gledano s psihologijske strane, nisam sigurna ZAŠTO su žene tako zapele za to, čini mi se da i u ovom slučaju traže neku romantičnu notu, neku nježnost što BDSM zapravo nije.

    Nisam sigurna što bih mislila o ovom filmu. U kinu ga sigurno neću gledati, ali zantiželjna svakako jesam, zanima me kako su tu silnu erotiku ukomponirali u jedan film namijenjen široj publici. Sudeći po traileru, Grey izgleda ok, tajanstveno, dok je ženskica... baš je prosječna, možda takva i treba biti.

    U svakom slučaju, pred nama je još jedan uradak koji pomiče određene granice. Baš me zanima kakav će (ne)uspjeh doživjeti, koliko će zaraditi i što će reći kritika i publika.

  • #2
    3 6

    postova:2527
    bearfoot @ 24.7.2014. 23:56

    bdsm da je  bio tabu do ovog nazovi sranja???!!! pa stotine "pravih" knjiga je napisano.... daj proguglaj malo prije nego natrkeljaš gluposti...i za to si nesposobna...u kojem ti stolječu živiš????  pretpostavljam da je ta priča takvima i namijenjena...

  • #3
    4 1

    postova:43
    arista @ 25.7.2014. 9:29

    Budući da sam se kretala/se krećem u tim krugovima znam što govorim. Ne možeš reći da nije bio tabu tema. Sigurno nisi u svakodnevnom razgovoru mogao prijatelju priznati da uživaš u BDSM odnosu, slično kao što niti danas ne možeš baš slobodno reći da prakticiraš analni.

    Čak i da se ne slažeš sa mnom i ne vjeruješ mi, ne razumijem zašto odmah ideš vrijeđati. Ja bih tebe pitala u kojem stoljeću ti živiš da svoje frustracije ispoljavaš na drugima.

    Voljela bih da kao na Forum.hr-u i sličnima i ovdje postoje "kartoni" (postoje li?) i da se ovakvo ponašanje sanckionira.

  • #4
    7 0

    postova:130
    krushka @ 25.7.2014. 17:15

    Kakvi mrtvi kartoni, samo još to fali, ionak se brišu neki postovi. Ne valja se previše obazirat na golonogog, čini mi se da pretendira na mjesto "forumske lude", odlepio je odavno, zna on to

  • #5
    1 7

    postova:2527
    bearfoot @ 25.7.2014. 22:32

    fascinira me kako svaka budala koja se ovdje pojavi s debilnim komentarima odmah nađe "odvjetnika"...istina jest da sam davno prolupao ali skoro svaki dan netko na ovom forumu donosi mi utjehu i pokazuje da za mene još ima nade...meda::::

    arista, takve napisane riječi zaslužuju uvrede,  sad nakon drugog posta jasno mi je da ni "uvreda" neće ništa promijeniti jer ti ne razumiješ što pišeš  a i opet se nisi potrudila naći naslove stotina knjiga na tu temu, neusporedivo kvalitetnije napisanih od ove marketinški potpaljene pričice za dokone domačice...koga boli racku što ti voliš u guzu...to se pogotovo ne tiče tvojih prijatelja, usput jebali te takvi prijatelji.... to je tvoja privatna i intimna stvar...ali ne, ti sad tu nešto kenjaš o bdsmu i tabuu a nemaš pojma o tome..sve što ti znaš o tome si pročitala u 50 govana sive i našla da imaš nešto za reć...misliš da bi netko reagirao da je to bilo nešto pametno rečeno???  ne bi....

    a hruska...ja sam iskreno mislio da si iznadprosječna i malo te strolao a ti se pokazala ko "koštica u dreku"....

    a sad aya!?!?!

  • #6
    6 0

    postova:130
    krushka @ 25.7.2014. 23:25

    ajme golonogi, dosadan si ko neki deda, proljev je nula za tebe. nisam ničiji odvjetnik, barem ne u ovoj "disputi", treba pažlljivije i objektivnije čitati

  • #7
    6 0

    postova:1962
    aya @ 25.7.2014. 23:40

    Kaj mene prozivaš, ja se na ovu temu nisam oglasila, niti mislim. Nit čitala, nit ću film gledat, ne zanima me.

    Btw - ti si bearfoot, a ne barefoot, zar ne?

  • #8
    0 6

    postova:2527
    bearfoot @ 26.7.2014. 0:50

    svejedno, volim kad se i ti prištekaš....

  • #9
    0 0

    postova:130
    krushka @ 26.7.2014. 1:07

    Aya oko sokolovo ili sam ja slabovidna

  • #10
    4 1

    postova:43
    arista @ 26.7.2014. 9:40

    Nisam pročitala 50 nijansi sive niti to planiram. Napisala sam samo da me film zanima zbog te "fame" koja je proizašla iz knjige. Tako da ne shvaćam kako si ti uopće uspio zaključiti da sam ja pročitala taj romančić, uostalom zato ga tako i zovem.

    Ali hvala na uvredama, vjerujem da se osjećaš kao pravi muškarac nakon toga. Ne treba meni odvjetnik, mene je samo začudilo da se netko osjeća podobnim na takav način sipati uvrede. Uostalom, sve što sam pisala, pisala sam općenito, a ovaj lik mene osobno napada.

    Bezveze. I jadno što uredništvo ne reagira na ovakve stvari.

  • #11
    2 0

    postova:1962
    aya @ 26.7.2014. 14:13

    @arista - ne ulazim u sadržaj postova, ali ovo ti nije 24sata i dnevnik.hr, pa da se brišu postovi. Onaj tko napiše "kritiku", treba stajati iza nje i biti spreman na drugačija mišljenja. E sada, ako pritom zaradi osvrt, koji te žestoko napada - deal with it - dok god te prostački ne vrijeđa, ostaje. Tako je barem bilo do sada.

  • #12
    2 1

    postova:80
    cor @ 29.7.2014. 7:19

    iskustvo mi govori da sve što postane planetarno poznati hit u 90% slučajeva je samo reklama za jako loše djelo. niti me knjiga nit me film privlači, ako jednog dana naletim na tv-u, možda virnem. u svakom drugom slučaju, ne hvala.

    danas je seks sve što se prodaje a to s vremenom postaje bljutavo ali razumijem da još uvijek ima onih koji otkrivajusvijet i u svemu vide nešto novo,makar bilo isfucano, prozirno i pretjerano.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala