Barbara Kolar je, nažalost, u svojoj punijoj fazi
Stilistica koju javnost stalno kritizira progovorila je o bitki koju TV zvijezda vodi s kilogramima

"Barbara Kolar je, nažalost, u svojoj punijoj fazi"

1
    0 0

gordan @ 9.4.2009. 22:01

Evo nešto što je stiglo na kontakt formu. 

Ljudi, ne šaljite nam ovakve stvari na kontakt formu. Registrirajte se i postajte na forumu. Dobili smo već masu ovakvih mailova koji spadaju na forum. Možda bi bilo pametno da maknemo rubriku Kontakt iz footera.

Samo bih prokomentirala riječi "Barbara Kolar je sad,nažalost, u svojoj punijoj fazi"!!!! Što to znači???  Zvuči kao -JADNA ŽENA (cura)!

Ali žena nije žena ako je punija, zaobljenija, pa ako hoćete i deblja?? Kao, teško ju je obući? Zar odijelo čini čovjeka? Mnoge se nazovi voditeljice mogu posramit ispred Barbare. Ona je u rangu gđa.Ksenije Urličić,Helge Vlahović i Ane Brbora-Hum i takve bi trebale biti voditeljice koje vrijede i koje uživaš slušati. I gledati.

A kako su našim modnim stilistima "žene draže" -in, jer na njih svašta nabacaju a stoji im kao na vješalici, poručujem im da ostave Barbaru da se sama obuće i sredi i da će sigurno izgledat puno bolje nego dotaknuta njihovom rukom. Ma kome oni uopće trebaju kad ionako svakoga unakaze?!  Jako me smeta što se nazovi debljina drži kao mana. Ne vidim razlog tome. Inače, ja nisam debela, ni deblja, te ne pravdam sebe, nego mi je diosta više bljutavo gledat i slušat sve pišekice i ine žene koje sa svojih 40 kg misle da su prizgodne. I prilipe. I pripametne.

0 0

tanja @ 10.4.2009. 12:18

Otvorena nova tema!

Forum - mojtv.hr - Prijedlozi, kritike - KONTAKT FORMA!

0 0

cica @ 10.4.2009. 22:46
    BARBARA JE ZAKON MA KAKVA GOT BILA ONA ZNA BITI VODITELJ ŠTO MNOGI NEMAJU POJMA!!!!!!!!!!!!Laughing
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala