Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Možemo li preko Talijana do četvrtfinala?
Bilić, Pletikosa, Ćorluka, Kranjčar, Mandžukić ... puni samopouzdanja i nikad sigurniji u uspjeh hrvatske reprezentacije

Možemo li preko Talijana do četvrtfinala?

1
  • #1
    2 1

    postova:1962
    aya @ 14.6.2012. 12:22

    Odličan članak Z! Osmijeh

    Jedino, nemoj mi protiv Gigija...Srami se

  • #2
    6 0

    postova:54
    zvone @ 14.6.2012. 15:39

    Hvala Osmijeh 

    Ma da bi ja riječ rekao protiv Gigija, on je legenda već i među legendama. U stvari cijela ta generacija koja je ostala u Juveu kad je izletio u seriu B (najezim se kad se sjetim Del Piera kako je komentirao ostanak sebe, Gigija i još par njih: "Gospodin nikad ne ostavlja svoju Damu") je legendarna. Da ne spominjem one smradove (Ibra i sl.) koji su odmah digli sidro. Gigi, Del Piero i ta klasa Juvea je pokazala da i ovaj današnji nogomet, nogomet novca, korporacija, mastercarda i šeika koji igraju "football manager" u real timeu i s pravim klubovima, ipak negdje duboko zakopano ima dušu, srce i ponos. 

  • #3
    1 0

    postova:1962
    aya @ 14.6.2012. 20:25

    Ja o Gigiju, a igrač utakmice Stipe Pletikosa! Namiguje

  • #4
    1 3

    postova:2916
    gorlock @ 14.6.2012. 20:28

    Bravo za cijelu ekipu a posebno mom sugrađaninu Super Mariu !

  • #5
    2 0

    postova:54
    zvone @ 14.6.2012. 22:37

    Veli Buffon: "Sad kad Hrvatska i Španjolska odigraju 2:2 cijeli svijet će nam se smijati!" Osmijeh

    Uistinu, u svim kalkulacijama 2:2 je idealan rezultat za nas i Spanjolce jer su oni, buduci su pobjedili Irce s najvecom gol razlikom prvi. Mi smo s remijem 2:2 (ili vise) sigurno 2., ma s koliko god razlike Talijani pobjedili Irce.

    Naime u slucaju takvih rezultata stvara se krug tri momcadi sa istim brojem bodova i gleda se samo medjusobni omjer kao prvi kriterij. U tom sistemu Talijani ispadaju jer je jedan od kriterija, kad je gol razlika jednaka (a bila bi jer su u pitanju sva tri remija), tko je postigao vise golova. Talijani su igrali 1:1 protiv Spanjolaca, znaci tu smo bolji mi i Spanjolci i prolazimo. Spanjolci bi bili ispred nas po kriteriju d pravilnika UEFA-e (  d) superior goal difference in all the group matches), znaci ne bi se ni oni trebali zaliti.

    Hrvati siti, Spanjolci cijeli, Talijani izvisjeli. Namiguje

    Najveci paradoks cijele price bi tad bio sto su Talijani vec jednom ispali na taj nacin. Bilo je to na EP u Portugalu, 2004. godine kad se u zadnjem kolu formirao krug tri momcadi sa po 5 bodova. Talijani su u zadnjem kolu trebali pobjediti Bugare (sto i jesu) i nadati se kako Danci i Šveđani nece remizirati  rezultatom 2:2 ili vise.

    Zavrsilo je 2:2 i Talijani su izvisili a Buffon i Pirlo sigurno se sjecaju tih utakmica, igrali su u Portugalu za svoje reprezentacije.

    Ono sto nas ocekuje slijedecih dana je velik pritisak Talijana na UEFA-u (s ciljem da UEFA stisne Spanjolski savez), kako ne bi doslo do "presutnog namjestanja". No nece se Bilic i del Bosque cuti telefonom i dogovoriti rez, ali na terenu bi igraci, znaci oni koji kreiraju stvari, bez problema mogli to odvesti do miroljubivih 2:2.

  • #6
    1 0

    postova:599
    lordadamko @ 14.6.2012. 23:02

    budimo realni...mi s spanjolcima X necemo izvuc, ne s ovakvom obranom...

    jedini spas koji ja vidim je da ultrademotivirana irska izvuce opet neki X sa italijom u zadnjem kolu...a u to takoder sumnjam...

    nakon sto smo izjednacili smo trebali odmah obavit zamjene i izvrsit full presing na ocigledno umornim talijanima...otic po tu pobjedu i osigurat prolaz...

    ja sam odmah rekao da mi je X najgori rezultat...samo cu se zivcirat a nakraju vjerovatno budemo izvisili...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala