Forum

Video: Potrošački kod o "IQ Test" prijevari Tema

1

Video: Potrošački kod o "IQ Test" prijevari

Angelina Jolie ima IQ 155. Koliki je Vaš? Rezultati testa mnoge su neugodno iznenadili i olakšali im novčanik

Objavljeno: 28.12.2009. 22:05:00

a cuj...

ovi takozvani "INTELIGENTNI" koji su isli placat takve gluposti,to i zasluzuju..

preporucio bi "Adblock Plus" addon za nas omiljeni Mozilla preglednik...pa fino njega stavite i rijesite se svih spamerskih sranja u ovom sjebanom internetu,vjerujte mi zivot ce vam bit laksi bez svih reklama koje nas lupaju na skoro svim web stranicama!

bOOngbOOng
Registrirani korisnik

Broj postova: 20

na preprodavanju vaseg broja ce zaradit skoro koliko i na vama samima...naravno oni koji su nasjeli...

ubiti dosta pametno od ovih, svaka im cast, oni se legalno ogradili a vi ako nasjednete nasjednete, sami ste si krivi...

LordAdamkoLordAdamko
Registrirani korisnik

Broj postova: 313

evo priznati ću da sam i ja jedna od tih što su nasjeli na tu foru, ni ja nisam vidjela da taj sms košta 12 kn, i glupača dala sam im broj moba i dobila poruku i sve to.pa su mi poslali da li želim skidati igrice i druge stvari ali sam odmah poslala poruku da mi ne želim i hvala bogu nisu više ništa slali, a u slučaju da mi je opet pošalju promjeniti ću broj, a jbg šta sad da radim, učimo na pogreškama. usput i prije sam isto tako riješila test i isto broj moba dala i samo su mi poslali kod koji sam morala ukucati da vidim rezultat, tada sms nije bio tako skup pa sam se zato ovaj drugi put zajebala. =( 
mala_majamala_maja
Registrirani korisnik

Broj postova: 29

ja krenuh to rješavat i kad me na kraju pita broj, mislim si, aha, malo sutra

end 

juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

ja sam također ispunio iq test no kada sam došao do kraja ljepo me je obavjestilo da će mi biti skinuto sa mobitela ako želim rezultate. Mislim da se ne radi o prevari nego se igra na onu kartu ljudske znatiželje. Ja naravno nisam poslao broj mobitela. Znam da nisam super inteligentan, ali platiti da mi to neko kaže bio bi budala.
ZvrkZvrk
Registrirani korisnik

Broj postova: 2

Video: Potrošački kod o "IQ Test" prijevari
1