Forum

Stvor Tema

1 2

THE THING

triler horror sf
SAD, 1982

Režija: John Carpenter
Scenarij: Bill Lancaster, John W. Campbell Jr.
Uloge: Kurt Russell, Keith David, Wilford Brimley, T.K. Carter

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Uf, The Thing. Ne znam koliko sam ga puta pogledao, i još mi uvijek nije dosadio. Savršen horor, ima krvi, opasnu zvijer, napetosti, straha, akcija. Ma čista desetka.
mariomario
Registrirani korisnik

Broj postova: 729

O daa, Carpenter je zakon!
BenoBeno
Registrirani korisnik

Broj postova: 510

Mogla bi repriza ovog izvrsnog filma ?

U bilo koje vrijeme to je film za sva vremena ! 

ArnolArnol
Registrirani korisnik

Broj postova: 589

Kad sam ga prvi put pogledao imao sam 10 god. i sam kod kuće, poslje filma nisam spavao 3 dana.. jebemti kako je dobar film   O da ! opet ću ga pogledam samo što ću ovaj put spavat kao beba (malo plakat, malo sapvat hahahahah XD )
PametnjakovicPametnjakovic
Registrirani korisnik

Broj postova: 221

Uskoro počinje i snimanje prequela, pa ćemo vidjeti što se desilo u onom norveškom kampu.
mariomario
Registrirani korisnik

Broj postova: 729

Uf, The Thing. Ne znam koliko sam ga puta pogledao, i još mi uvijek nije dosadio. Savršen horor, ima krvi, opasnu zvijer, napetosti, straha, akcija. Ma čista desetka.
mario

X
hitman_4hitman_4
Registrirani korisnik

Broj postova: 188

Kad sam ga prvi put pogledao imao sam 10 god. i sam kod kuće, poslje filma nisam spavao 3 dana.. jebemti kako je dobar film   O da ! opet ću ga pogledam samo što ću ovaj put spavat kao beba (malo plakat, malo sapvat hahahahah XD )
Pametnjakovic
Ja sam ga prvi put' gledala u kinu u pol bijela dana. Nakon toga sam po putu doma zalegla od straha kad god bi iza kojeg flanjka čovjeka vidjela, a kamoli pesa! Laughing
ayaaya
Registrirani korisnik

Broj postova: 904

ovaj film pokazuje kakav horor film  treba bit odlicno urađen jos u ono vrijeme i danas je bolji od mnogin novih i skupljih hororaInnocent
FRXIFRXI
Registrirani korisnik

Broj postova: 104

cista desetka kaj se mene tice!!
doomdoom
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

ovaj film pokazuje kakav horor film  treba bit odlicno urađen jos u ono vrijeme i danas je bolji od mnogin novih i skupljih hororaInnocent
FRXI

uzeo si mi riječ iz usta
gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

Da li sam ja jedini kojem je ovaj film glupost? Jedina stvar koja me natjerala da ga pogledam jest činjenica da je najbolje ocjenjen horor na ovom sajtu. Ako se mene pita ovo uopče nije horor, to je nešto za djecu...5/10 samo zbog godine snimanja
G_6G_6
Registrirani korisnik

Broj postova: 73

G_6: mozda tvoje godine imaju veze s tim da govoris da je ovo sranje?

ivankultivankult
Registrirani korisnik

Broj postova: 19

G_6: mozda tvoje godine imaju veze s tim da govoris da je ovo sranje?

ivankult

ili ukus
G_6G_6
Registrirani korisnik

@G_6: Respect! Ne slazem se s tobom, ali cestitam ti na hrabrosti! IvanKult's gonna rip you a new one

;)

BenoBeno
Registrirani korisnik

Broj postova: 510

Da li sam ja jedini kojem je ovaj film glupost? Jedina stvar koja me natjerala da ga pogledam jest činjenica da je najbolje ocjenjen horor na ovom sajtu. Ako se mene pita ovo uopče nije horor, to je nešto za djecu...5/10 samo zbog godine snimanja
G_6

@G_6, prijatelju dragi, mi smo svi na portalu tolerantni i puni razumijevanja LaughingWinkLaughing, cijenimo svaki komentar i doprinos ovoj našoj šturoj i laičkoj družbi nesuđenih filmskih kritičara...LaughingWinkLaughingEmbarassed

pogledavši tvoj izbor naj filmova na profilu, moje razumijevanje komentara na film još je veće, nije to tvoj ukus....
ali.....pazi se......ne forsaj preveč.....Laughing Laughing
imao je Carpenter promašaja( je'l tako, @Ivankult?Laughing), ali "Stvor" nije u toj grupi.... 
bearfootbearfoot
Registrirani korisnik

Broj postova: 821

Ha gle sad..........  ne bi stel u daljnju raspravu :D 

ivankultivankult
Registrirani korisnik

Broj postova: 19

@G_6, prijatelju dragi, mi smo svi na portalu tolerantni i puni razumijevanja LaughingWinkLaughing, cijenimo svaki komentar i doprinos ovoj našoj šturoj i laičkoj družbi nesuđenih filmskih kritičara...LaughingWinkLaughingEmbarassed

pogledavši tvoj izbor naj filmova na profilu, moje razumijevanje komentara na film još je veće, nije to tvoj ukus....
ali.....pazi se......ne forsaj preveč.....Laughing Laughing
imao je Carpenter promašaja( je'l tako, @Ivankult?Laughing), ali "Stvor" nije u toj grupi.... 

bearfoot

hvala Bearfoot, trudim se, tvoj savjet je uvijek visoko cjenjen Smile
G_6G_6
Registrirani korisnik

Fantastičan film! Atmosfera u vidu mjesta i načina zbivanja te Morriconeova glazba čine ga neprikosnovenim u tom žanru...ono sa testiranjem krvi je najbrutalnija scena u povijesti horror žanraCool
nemanijenemanije
Registrirani korisnik

Broj postova: 4

.......................10/10................
gestapogestapo
Registrirani korisnik

Broj postova: 244

Je je film je genijalan, tko hoće još dozu "Stvora" nek si pogleda najnoviji The thing 2011, jednako je dobar i napet, bar meni.

The thing 2011 trailer

zaczac
Registrirani korisnik

Broj postova: 159