Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd...
Tko nije gledao, pogledajte 17.30. HBO (tko može), jako dobar film......
franz
DOBAR IZBOR FRANZ. posebno ako je netko već gledao film Deja Vu, kad ga ponovo gledaš imaš osjećaj da si ga opet gledao.......
ode sad nahraniti
bio ga jos prije ajuj nasljepo pogledo u kinu...mogu rec da sam se ugodno iznenadio...
u svakom slucaju moja preporuka
bio ga jos prije ajuj nasljepo pogledo u kinu...mogu rec da sam se ugodno iznenadio...u svakom slucaju moja preporukaLordAdamko
glumi Denzel i ti si se ugodno iznenadio?
što se mene tiče čim on glumi film je u najgorem slučaju dobar za jedno gledanje, a najčešće vrlo dobar
glumi Denzel i ti si se ugodno iznenadio?što se mene tiče čim on glumi film je u najgorem slučaju dobar za jedno gledanje, a najčešće vrlo dobar crnisokol
hebote, kad čitam ove komentare, pomislim uf koliko sam dugo na ovom portalu, kad sam načeo ovu temu a vi se sad tek budite
neeeeeeeeeeeeeee slažem se da je D.Washington = dobar film, ima ih i glupih
neeeeeeeeeeeeeee slažem se da je D.Washington = dobar film, ima ih i glupih franz