Forum

Komandos Tema

1

COMMANDO

akcija drama avantura
SAD, 1985

Režija: Mark L. Lester
Scenarij: Steven E. de Souza, Jeph Loeb, Matthew Weisman
Uloge: Arnold Schwarzenegger, Rae Dawn Chong, Dan Hedaya, Vernon Wells, James Olson, Alyssa Milano, David Patrick Kelly, Bill Duke

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

ako želite gledat film sa puuuuno pucnjava i akcija onda je to definitivno ovaj ;)
TheRoadWarriorTheRoadWarrior
Registrirani korisnik

Broj postova: 63

Arnolde ajd mi sredi vizu za ameriku,zelim se vratiti.
zubakzubak
Registrirani korisnik

Broj postova: 554

Arnolde ajd mi sredi vizu za ameriku,zelim se vratiti.
zubak

Kako si samo znao da se zovem Arnold.

E neću ti srediti kontaktiraj Milića i odite na put u Ameriku, pa možda dobiješ i vizu Laughing

A što se tiče Comandosa, dobri stari rekao bih komandos, kao klinac sam ga gledao i kad se sjetim scene iznošenja smeća brrrr........... 

gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

Tipičan akcijski 80-ih: akcija, akcija i onda još malo akcije. Ma svi smo mi to obožavali ko klinci, a pogotovo Arnolda.

Nekako su mi bili draži oni s hladnim oružjem Wink pa tako, osim njegovog Conana, najdraža mi je bila Red Sonja Embarassed

AkashaAkasha
Registrirani korisnik

Broj postova: 273

Nekako su mi bili draži oni s hladnim oružjem Wink pa tako, osim njegovog Conana, najdraža mi je bila Red Sonja Embarassed

Akasha
Niti Red Sonja, a pogotovo Conan 2 nisu niti sluge Conan Barbarinu.
gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Niti Red Sonja, a pogotovo Conan 2 nisu niti sluge Conan Barbarinu.

gorlock

Mislim da to nitko ne osporava.

Samo sam htjela reći da sam kao nestašna dugokosa vragolanka obožavala Sonju, više nego Barbarina. Laughing

AkashaAkasha
Registrirani korisnik

Kako si samo znao da se zovem Arnold.

E neću ti srediti kontaktiraj Milića i odite na put u Ameriku, pa možda dobiješ i vizu Laughing

A što se tiče Comandosa, dobri stari rekao bih komandos, kao klinac sam ga gledao i kad se sjetim scene iznošenja smeća brrrr........... 

dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Milic,hahahhahah

gorlock

zubakzubak
Registrirani korisnik

Broj postova: 554

Mislim da to nitko ne osporava.

Samo sam htjela reći da sam kao nestašna dugokosa vragolanka obožavala Sonju, više nego Barbarina. Laughing

Akasha

Nadam se da si zadržala karakteristike. Wink

Uostalom Brigitte Nielsen u ulozi Sonie je odlična, samo mi ne ide u glavu što se udala za Sly-a ! 

gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Nadam se da si zadržala karakteristike. Wink

Uostalom Brigitte Nielsen u ulozi Sonie je odlična, samo mi ne ide u glavu što se udala za Sly-a ! 

gorlock

Ne možeš se riješiti onog što je urođeno Wink a i nisam se šišala goooodinama Laughing
Ajd, ako ćemo nekako objektivno, Red Sonja je jadan film i nije za one iznad, recimo, 16 godina. A o Brigitte i Slyu bolje ne razmišljat.
AkashaAkasha
Registrirani korisnik

film je odličan, sa puuuno pucačine i eksplozije preporuka svakom akcijskom obožavatelju ;)
TheRoadWarriorTheRoadWarrior
Registrirani korisnik

Broj postova: 63

ima par stvari koje se mogu naći u Plaćenicima iz ovog filma, hidroavion, zli diktator pogine pri padu sa balkona, bučan shotgun.. Cool

nocoslavnocoslav
Registrirani korisnik

Broj postova: 31

ima par stvari koje se mogu naći u Plaćenicima iz ovog filma, hidroavion, zli diktator pogine pri padu sa balkona, bučan shotgun.. Cool

nocoslav

Duuuude, WTF? ***SPOILER***!!! ***SPOILER***!!! ***SPOILER***!!!
senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

joj izvinjavam se, zaboravio sam na to, mislim da taj spoiler neće puno utjecati dojam filma..
nocoslavnocoslav
Registrirani korisnik

Broj postova: 31

joj izvinjavam se, zaboravio sam na to, mislim da taj spoiler neće puno utjecati dojam filma..
nocoslav

It's ok, mate Laughing... All is forgiven. Samo ne želim znati ništa o filmu prije nego što ga pogledam... hence the harsh reaction Laughing No biggie.
senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

to je jedan izvrstan film nabijeni akcijom tipicnim za ono vrijeme i ako stavimo sastrane da se on bori sa stotine neprijatlja i sve ih potamaniSmile film je za preporuku svakome....Cool
doomdoom
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

Švarci u svom punom sjaju. Kolko ga god puta gledao uvijek ima ono nešto, bez obzira na neke "tehničke" nelogičnosti, poput bezbroja metaka, super nišana itd.

Jedan od filmova po kojem ćemo ga svi pamtiti kao jednog od najboljih akcijskih glumaca tog doba.

Peri miško, nemaš beda imaš dost metaka Wink!

zaczac
Registrirani korisnik

Broj postova: 159