Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Sarah Snook prilagođava se novom životu u najavi filma Memoir of a Snail
Adam Elliot predstavio je svoj novi animirani film, s cjelokupnom australskom glumačkom postavom
11. lipnja 2024.

Sarah Snook prilagođava se novom životu u najavi filma "Memoir of a Snail"

Nakon što je nedavno završila sa svojom nagrađivanom ulogom u hit seriji Nasljeđe, Sarah Snook svoj je glas odlučila posuditi za nadrealnu obiteljsku dramu Memoir of a Snail. Stop-motion animacija dolazi od oskarovca Adama Elliota, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni teaser trailer.

Trailer nam predstavlja brata i sestru Grace (Snook) i Gilberta Pudela (Kodi Smit-McPhee), koji provode vrijeme sa svojim ocem. Taj sretan trenutak uskoro će se pretvoriti u dramu koja slama srce, a put na kojem se Grace nalazi donijet će joj neke tužne, ali potrebne uspomene koje će zauvijek nositi sa sobom.

Službeni sinopsis filma otkriva nam detaljnije radnju:

Grace Pudel je usamljenica koja voli skupljati ukrasne puževe i strašno voli knjige. Dok je još bila mala Grace je odvojena od svog brata blizanca Gilberta što joj je donijelo tjeskobu i muku. Unatoč neprestanim životnim teškoćama, nadahnuće i nada se pojavljuju kada se sprijatelji sa starijom, ekscentričnom ženom imena Pinky koja je puna snage i želje za životom.

Unatoč fantastičnom američkom naglasku u seriji Nasljeđe, Snook je originalno iz Australije. Adam Elliot također je Australac, kao i Smit-McPhee. U ostatku glumačke ekipe također su sve glumci australskog porijekla: Eric Bana, Magda Szubanski, Dominique Pinon, Tony Armstrong te Jackie Weaver kao Pinky.

Film Memoir of a Snail svoju će premijeru imati na međunarodnom filmskom festivalu u Melbourneu u kolovozu, a izlazak u kinima očekuje se u listopadu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala