Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joseph Gordon-Levitt kao 'Ant-Man'?
Glumac je progovorio o nedavnim glasinama da će biti Ant-Man i/ili Doctor Strange

Joseph Gordon-Levitt kao 'Ant-Man'?

Čini se kako je glumcu Josephu Gordonu-Levittu konačno dosadilo što ga se neprestano povezuje s različitim ulogama u Marvel projektima pa je svojom izjavom odlučio tome stati na kraj, prenosi CinemaBlend.

Marvel silno želi da Joseph Gordon-Levitt utjelovi skoro sve superjunake koji tek dolaze na film. Prvo je bio glavni kandidat za ulogu Star-Lorda u Guardians of the Galaxy (pripala je Chrisu Prattu), u srpnju se govorilo kako je favorit za naslovnu ulogu u Doctor Strange, a neki dan su počela nagađanja kako će baš on utjeloviti Ant-Mana u istoimenom filmu.

Prema svemu sudeći, samo je pitanje vremena kada će Gordon-Levitt navući kostim superjunaka, no glumac je odlučan kako to neće biti baš tako brzo. „Uvijek postoje neke glasine. Ja stalno otvoreno pričam o svojim projektima pa ako me niste čuli da pričam o nekoj ulozi, onda to znači da je to samo glasina. Ljudi vole pisati o tome“, otvoreno je rekao.

Nije teško pretpostaviti zašto je baš Gordon-Levitt toliko poželjan za ulogu superjunaka. Osim što savršeno odgovara likovima zbog svojih godina, jedan je od popularnijih mladih glumaca trenutno u Hollywoodu koji k tome već ima nekog iskustva u filmu o jednom drugom stripovskom superjunaku, Batmanu (Vitez tame: Povratak).

Hoće li na kraju on utjeloviti nekog od navedenih superjunaka u Marvelovoj Fazi 3, pokazat će vrijeme. Glumac je trenutno zauzet promocijom svojeg prvog redateljsko-scenarističkog uratka Don Jon u kojem glumi naslovnu ulogu sa Scarlett Johansson. Film u naša kina dolazi 7.11.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala