Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Znamo tko će biti Doctor Strange!
Marvel kao svog apsolutnog favorita ističe Josepha Gordona-Levitta za Fazu 3 stripovskih adaptacija na velikom ekranu

Znamo tko će biti Doctor Strange!

Već se dulje vrijeme govori o Marvelovom projektu Doctor Strange te tko bi mogao utjeloviti naslovnu ulogu, no ovaj put je glumac (gotovo) siguran.

Podsjetimo, Marvel intenzivno radi na stripovskim adaptacijama na velikom ekranu te je trenutno na takozvanoj Fazi 2 (Irona Mana 3 smo već gledali, a u studenom dolazi Thor: The Dark World te na proljeće Captain America: The Winter Soldier), a već intenzivno razmišljaju i o trećem valu.

Latino Review ekskluzivno prenosi kako je Joseph Gordon-Levitt prvi izbor ekipe iz Marvela te da ga opisuju kao 'idealnog', no istovremeno napominju "Levitt i njegova ekipa još nemaju pojma o ovome!"

Budući da je glumac već vrlo uspješno ostvario uloge u stripovskim adaptacijama kao John Blake u Vitezu tame te kao Cobra Commander u prvom G.I. Joe filmu, nimalo ne čudi favoriziranje za novu ulogu. Osim toga, karijera Josepha Gordona-Levitta u stalnom je porastu tako da bi uloga u novoj Marvelovoj adaptaciji bila bi idealna za obje strane. Plus što je sa svoje 32 godine 'taman' za doktora Strangea...

Glumac se okušao i u redateljsko-scenarističkim vodama, a kako mu je to uspjelo vidjet ćemo već ove jeseni kada komedija Don Jon dolazi u kina diljem svijeta.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 17.7.2013. 16:03

    A ok..svatko ima svoje mišljenje :) Nemam ništa protiv Levitta, samo kažem tko bi se meni osobno više svidio u takvoj ulozi. I ne uzimam nužno u obzir izgled. Recimo Nortonov lik iz "Iluzionista" me je dosta podsjećao na na Strangea.. Johnny Deepa sam prezasićen, pa zato radije ne bih njega opet gledao na ekranu tako brzo, premda se slažem da je dobar izbor, a RDJ je već Tony Stark, stoga nebi bilo dobro za neki potencijalni crossover da igra dva lika. Eto, to je samo kako ja razmišljam, that's all :)

  • #1
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 17.7.2013. 9:34

    Emmm...ništa protiv njega ali..someone else maybe? Hugh Laurie? Viggo Mortensen? Edward Norton? 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala