Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ove subote osvojit će vas Steve-O i novi dokumentarni serijal!
2 nova, svjetski poznata i uzbudljiva formata obogatit će program RTL2: "Ubojite karaoke" i "Čovječanstvo: Priča o nama"

Ove subote osvojit će vas Steve-O i novi dokumentarni serijal!

Foto: RTL

Ako ste pomislili da su Ubojite karaoke jedna u nizu glazbenih emisija koje su u posljednje vrijeme poplavile televizijske kanale, prevarili ste se! U ovom jedinstvenom, istovremeno urnebesno šašavom i šokantnom glazbenom showu kandidati se, osim za novčanu nagradu, natječu i za titulu najboljeg pjevača pod stresnim uvjetima.

Natjecatelji u ukupno osam epizoda moraju otpjevati svoje omiljene pjesme do samog kraja, bez obzira na ometanje, kao na primjer: uroniti ih u bazen s vodom i zmijama ili ih pak suočiti sa živim škorpionima, zmijama i elektrošokovima!

Pod palicom američke producentske kuće Zodiak, Ubojite karaoke nastale su po uzoru na britanski glazbeni kviz Sing If You Can, a za voditelja je izabrana zasigurno najotkačenija osoba na svijetu, zvijezda serijala Jackass, popularni Steve-O. Ovaj glazbeno-natjecateljski show, koji je u manje od godinu dana postao jedan od najprodavanijih formata na svijetu, sljedeće će godine premijerno ući u drugu sezonu koju će voditi bivši frontman rok benda Sugar Ray Mark McGrath.

Nakon Karaoka bit će prikazan potpuno drugačiji format, dokumentarni serijal Čovječanstvo: Priča o nama koji će gledatelje provesti kroz izvanrednu epsku priču o nastanku civilizacije. Kroz dvanaest jednosatnih epizoda imat ćemo priliku vidjeti kako se ljudska rasa stvarala kroz povijest dugu milijune godina, počevši od ledenog doba, do otkrića poljoprivrede, propasti Rimskog Carstva, otkrića Novog svijeta, uspon i pad Azteka, industrijske revolucije i mnogo drugih povijesnih događaja koji su promijenili naše društvo.

Prikazan prošle godine na najpopularnijem edukativno-dokumentarnom televizijskom kanalu 'History Channel' i snimljen s više milijunskim budžetom, ovaj epski dokumentarni serijal je priča o našoj povijesti, priča o uspjehu, premoći i preživljavanju na surovom planetu ispričana na revolucionaran način bez utjecaja ikakvih ograničenja i politike.

Počevši od ove subote, 28. rujna, ne propustite zabaviti se, ali i ponešto naučiti, uz nove formate - Ubojite karaoke u 20 sati i Čovječanstvo: Priča o nama u 21:50 sati, samo na RTL2!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala