Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jackass ekipa vraća se u posljednjoj vratolomiji na velikom ekranu
"Jackass Forever" predstavljen je s novim posterima i trailerom

Jackass ekipa vraća se u posljednjoj vratolomiji na velikom ekranu

Foto: YouTube

Johnny Knoxville i Jackass ekipa ni ovaj put nas neće razočarati, ako je suditi prema traileru za Jackass Forever i prikladnim posterima!

Nostalgija – tom riječi može se opisati video u kojem sad 49-godišnji Johnny Knoxville izlijeće iz topa, a nakon toga slijede borbe s bikovima, zmije koje napadaju, namještaj koji eksplodira i tome slično.

Četvrti Jackass film snimljen je s budžetom od 10 milijuna dolara, a bio je vrlo upitan jer je 2011. godine njihov član Ryan Dunn poginuo u automobilskoj nesreći. U filmu se uz Knoxvillea nalaze Steve-O, Chris Pontius, Jason Wee Man Acuña, Preston Lacy, Ehren McGhehey i Dave England, novi članovi Sean Poopies McInerney, Jasper Dolphin i Zach Holmes, a Eric Andre, Tony Hawk, Machine Gun Kelly i Shaquille O’Neill imaju gostujuće uloge. Jedan od originalnih članova ekipe Bam Margera otpušten je s projekta u veljači ove godine. Jackass Forever prema originalnom planu trebali smo gledati u ožujku ove godine, zatim je bio pomaknut na srpanj te onda na kraj listopada.

Naravno, Jackass ekipa nije prestala s vratolomijama tijekom godina, ali ovo je prvi film u franšizi nakon više od 10 godina jer smo Jackass 3D gledali sad već davne 2010. godine. Obožavatelji će se odmah sjetiti da smo Knoxvillea gledali u spin off filmu Zločesti djedica koji je naišao na dosta podijeljene kritike, ali je zaradio solidnih 150 milijuna dolara diljem svijeta.

Reality Jackass su osmislili Johnny Knoxville, Jeff Tremaine i Spike Jonze, a emisija je originalno išla na MTV-u od 2000. do 2002. godine. Jackass: Film, Jackass broj dva i Jackass 3D u kinima su bili 2003., 2006. te 2010. godine. 2011. objavljen je Jackass 3.5 koji čine snimke nastale za vrijeme snimanja trećeg filma, a 2014. Zločesti djedica 0.5 donio je bonus scene.

Posljednje vratolomije Jackass ekipe Jackass Forever u kina diljem svijeta dolaze 22. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala