Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cooper u pregovorima za film o Armstrongu
Nije još poznato koju od uloga bi Cooper mogao dobit u filmu "Red-Blooded American"

Cooper u pregovorima za film o Armstrongu

Foto: PR Photos


No, ono što nije poznato je tko će dobiti čast utjeloviti ga na velikom filmskom platnu. Posljednja objavljenja informacija o spomenutom projektu pod nazivom "Red-Blooded American" veže se uz Bradleyja Coopera koji je navodno u toku pregovora oko uloge. No, nejasno je hoće li on utjeloviti upravo njega ili njegovog, bivšeg timskog kolegu Tylera Hamiltona.

Inače, trenutno je u razvoju nekoliko filmova sa sličnom tematikom, točnije radnjom koja je fokusirana na život sedmerostrukog osvajača Tour De Francea (koji je ostao bez svih naslova zbog afere s dopingom), kao primjerice Title Films. U toj pak verziji, biciklista će tumačiti Ben Foster, a scenarij potpisuje John Hodge, poznat po pisanju scenarija za "Trainspotting".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    1 0
    100001487246231 manuel robbery @ 20.8.2013. 9:12

    A kako sam ga volio u pravi si Senilno Magare u svemu sto kazes. Velika je kukavica i nitkov.

    Varalica u sportu je uvijek bilo od davnina kada se to nije moglo otkriti. Koliko je samo ostarih rekorda tako postignuto u nekim sportovima posebno u atletici,.

    Mnogi uspjesni sportisti od kojih to nikada ne bi ocekivali kao sto je Amstrong su bili u tome, John Mcenroe,  Andre Agassi,  Marion Jones i jos njih da ne nabrajam ali Amstrong je najvise nastetio sportu uopce  i samom biciklizmu  Sumnja se i na Rafu Nadala, vjerovatno nikad necemo znati.

    Agassi i Mecenroe su to priznali, Andre jeuspjesn u biografiji napisao da je godinama lagao tenisku organizaciju ITF u vezi toga. Nalazili bi mu doping a on bi govorio da je to od nekih lijekova.

    Problem je sto se taj dopingne moze otkriti u krvi igraca samo ako je poznato njegovo postojanje odnosno ako je ta sipstanca vec otkrivena  tako da i sada sigurno ima toga a sa Amstrongom je stvar drugacija, njemu je bilo dopusteno da to radi sto je jos jadnije.

  • #3
    1 0
    aya aya @ 19.8.2013. 21:09

    Uopće ne osporavam, ja sam se samo referirala na frazu u članku "čast glumiti ga"....

  • #2
    2 1
    taurus taurus @ 19.8.2013. 20:15

    Što je ličnost kontraverznija odmah je,sa stanovišta filma generalno i glumaca kao umjetnika, interesantnija za glumiti,nema to veze sa ispravnošću njegovih životnih odluka.

  • #1
    3 2
    aya aya @ 17.8.2013. 22:56

    Pa sad, ako uzmemo u obzir na koji način mu je završila (a očito i trajala) karijera, čini mi se da baš i nije neka čast glumiti ga.

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala