Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Maestro bi Bradleyu Cooperu konačno mogao donijeti Oskara
Ne prestaju stizati dojmovi oduševljenja nakon što je Netflix u srijedu predstavio službeni trailer za biografsku dramu

"Maestro" bi Bradleyu Cooperu konačno mogao donijeti Oskara

Foto: YouTube

Netflix je u srijedu navečer objavio prvi službeni trailer za novu biografsku dramu Maestro na koju ne prestaju stizati dojmovi oduševljenja, a mnogi su uvjereni kako će ovaj film Bradleyu Cooperu konačno donijeti prvog Oskara.

Devet puta nominiran za ovu prestižnu nagradu, Cooper za Maestro potpisuje režiju, scenarij s Johnom Singerom, te glumi glavnu ulogu – onu legendarnog skladatelja i dirigenta Leonarda Bernsteina. Njegovu suprugu Feliciju Montealegre zaigrala je dva puta za Oskara nominirana Carey Mulligan za koju također svi imaju samo riječi pohvale. Film je svjetsku premijeru imao 2. rujna na Venecijanskom filmskom festivalu na kojem je dobio ogroman 7-minutni pljesak, a prikazan je kao glavni film na gala večeri na New York filmskom festivalu 2. listopada.

Nakon teasera prikazanog početkom rujna, koji je nekima bio problematičan zbog Cooperovog protetskog nosa na što su Bernsteinova djeca reagirala u Cooperovu obranu, iz Netflixa je stigao službeni trailer koji prikazuje više o životu ovog velikog skladatelja. U najavi vidimo kako Cooper i Mulligan prolaze kroz vrijeme da prikažu kako je par iskusio ljubav, izdaju i glazbu. Film se bavi Leonardovim profesionalnim životom i karijerom, ali stavlja manji fokus na njegova komercijalna postignuća kako bi se što bolje prikazao njegov komplicirani odnos s Felicijom.

Najava nas vodi kroz godine, iz crno-bijele tehnike u onu u boji, dok Cooper vrlo vjerno oživljava legendu koja se bavi glazbom na natrpanom tavanu i u prekrasnim katedralama. Osim režije, scenarija i glume Cooper je jedan od producenata filma, a uz njega i Mulligan glume Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis i Gideon Glick. Među producentima ističu se još dva velika imena, a to su Martin Scorsese i Steven Spielberg.

Maestro u odabrana kina stiže 22. studenog, a 20. prosinca moći ćete ga gledati na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala