Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sharp najavio modele za 2013. godinu
Sharp iznenadio dimenzijama novih modela, najavljenih za početak ljeta

Sharp najavio modele za 2013. godinu

FOTO: flatpanelshd.com

Sharp ima velike vijesti ove godine, doslovno. U Sharpu su odlučili da minimalna veličina većine novih modela bude 60'', a najveći novi modeli će biti glomaznih 90''.
Možemo očekivati ​​poboljšanu kvalitetu slike, pristup streaming uslugama putem nove Smart TV platforme, kao i mnoštvo drugih novih značajki, te velike dimenzije televizora po najpristupačnijim cijenama dosad.
U Sharpu su usmjereni na dovođenje televizora velikih dimenzija u domove potrošača diljem svijeta, tako da ove godine, po prvi puta, njihov 90'' TV dolazi na tržišta izvan SAD.
Nova Smart TV platforma nudi pristup internetskim uslugama, uključujući Netflix, Vudu, Pandora te mnogim drugim.
Ugrađen je web preglednik, a moći ćete i preuzimati nove aplikacije kroz App Store.
Većina novih Sharpovih televizora je pogonjena dual-core procesorom. Televizorima je moguće upravljati i s iOS ili Android smart telefonima.
 


Nova top serija 8 nam dolazi s najnaprednijom tehnologijom obrade slike, novim Quattron panelom te novom Smart TV platformom.
Sharp LE857 je novi top model LED modela. Biti će dostupan u 60'', 70'' i 80'' dijagonale


Osim toga, Sharp izbacuje i jeftinije serije 7 i 6, kao i svoje prve Ultra HD televizore.
Novi modeli nam dolaze s funkcijom USB snimanja koju pokrećemo jednostavnim spajanjem USB tvrdog diska u jedan od USB priključaka.
U Sharpu su se posebno potrudili oko poboljšanja kvalitete zvuka te su na najjačima modelima ugrađeni vrlo snažni zvučnici i mali subwoofer.

Sharp će ove godine lansirati svoj prvi Ultra HD LED TV.
Dolazi u veličini od 60'' s THX certifikatom za 2D i 3D, ICC 4K procesorom, aktivnim 3D-om, WiFi spajanjem i td. Dostupna će biti i jeftinija verzija bez ICC-a i THX-a.


Sharp LE757E je 90'' LED TV namjenjen za Europsko tržište. U ekskluzivnom aluminijskom kućištu gigantskog televizora ugrađe je sva napredna tehnologija novog Sharpovog line-upa za 2013., a na tržištu se očekuje tokom lipnja.


Europski Sharp LE751E je za stepenicu slabiji model od LE857. Ima aluminijski okvir i Smart TV ali bez dual-core procesora.
Takođe, 751 model ima LED osvjetljenje UV2A panela, znači nema Quattron-a.
Dolazi u četiri dijagonale: 39'', 50'', 60'' i 70''.


LE651E će biti dostupan u svibnju u 39'', 50'' i 60'' dijagonale.
Takođe LED osvjetljenje bez Quattron panela te verzije sa i bez aktivne 3D tehnologije upakirane u elegantni plastični okvir.


Bazni model LED TV-a za Europsko tržište nosi naziv LE351E, biti će dostupan u crnoj i bijeloj boji te dijagonalama od 32 i 39 inča.
Full HD panel, Smart TV te USB snimanje su ugrađeni i u ovu, najslabiju seriju.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala