Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


''Turbo'' juri prema kinima!
Simpatična animirana sportska komedija o običnom vrtnom pužu koji sanja o pobjedi na Indyju 500

''Turbo'' juri prema kinima!

Foto: Blitz

Autori Madagaskara i Kung Fu Pande predstavljaju "vozačku" 3D komediju o običnom pužu koji se usuđuje sanjati velike i brze snove.

Nakon neobične nesreće ovaj (ne)obični puž čudom dobiva moć super brzine. Turbo zatim svoja sanjarenja ubacuje u petu brzinu i upušta se u izuzetan pothvat kako bi postigao naizgled nemoguće: pobjedu nad čuvenim vozačem Gasom Daskićem.

Uz pomoć svoje vješte ekipe puževa, ovaj junak bez mnogo šansi stavit će svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije prevelik, niti jedan sanjar premali. No, naučit će i jednu drugu, jednako važnu lekciju: nitko ne uspije ako je sam!

Režije se primio David Soren koji je i idejni začetnik filma, a ovo mu je prvi redateljski projekt. Za cijelu ideju su ''krivi'' njegov 6-godišnji sin sa svojom očaranosti utrkama automobila te puževi koji su ''naselili'' njihovo dvorište.

Soren je o filmu sam rekao: ''U prvom planu nikad nije bio film o utrkama već o običnom gubitniku koji može pronaći nešto više za sebe. A puževi su definitvno gubitnici: ljudi ih gaze, neki ih jedu, a svima su poznate šale o njihovoj sporosti. A što je suprotno tome? Brzina. Dao sam im priliku da se dokažu.''

Animirani film dobit će i svoj nastavak i to u obliku animirane televizijske serije pod nazivom Turbo: F.A.S.T. (Fast Action Stunt Team) koja će s prikazivanjem krenuti u prosincu 2013. godine.

Turbo u hrvatska kina stiže 26. rujna, a za sada premijerno pogledajte hrvatski trailer za ovaj animirani film!

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala