Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kung Fu Panda odlazi u London
Jack Black i Rita Ora ponovno posuđuju svoje glasove poznatim likovima u trećoj sezoni "Kung Fu Panda: The Dragon Knight"

Kung Fu Panda odlazi u London

Samo nekoliko mjeseci nakon što ga je druga sezona odvela kroz nove izazove, Po (Jack Black) se vratio u ekskluzivnom novom traileru za treću sezonu DreamWorks Animation serije Kung Fu Panda: The Dragon Warrior. Glavni lik franšize bit će poslan na mjesto koje nikada prije nije posjetio, budući da shvaća da Kina nije jedino mjesto gdje može pomoći svojim moćnim sposobnostima.

Stari saveznici upoznat će nove prijatelje dok Po nastavlja svoje putovanje kao Zmajev ratnik suočavajući se s prijetnjama koje su previše opasne da bi se jedna životinja mogla nositi s njima. Netflix je spreman vratiti neprekidnu akciju, pripremajući teren za eksplozivne sukobe.

Nova sezona nastojat će uzeti ono što publika već zna o svijetu Poa i Lutajuće oštrice (Rita Ora) i pretvoriti ga u potpuno drugačiju stvar.

Dok je gospodin Ping (James Hong) već bio viđen u filmovima i televizijskim emisijama oko svačijeg omiljenog medvjeda pande uključenog u svijet borilačkih vještina, odgovorni tata nije izgledao sposoban ući u tučnjavu. Sve će se to promijeniti s dolaskom Zmajevog ratnika, budući da će se nekoć previše zaštitnički raspoloženi roditelj pridružiti borbi svog sina protiv zla. I to nije sve, lik iz prethodne sezone će se vratiti.

Veruca Dumont (Della Saba) oduvijek je bila zaljubljena u Poa, iako Zmajev ratnik ne osjeća isto prema njoj. Osim što na Po jednostavno ne utječu njezine čari, činjenica da se neprestano naganjaju i bore jedan s drugim mogla bi biti dovoljan razlog zašto je moćna panda ne vidi kao potencijalnu ljubavnicu. Ipak, zla lasica se vratila s osvetom i spremna je poraziti svoju simpatiju ako to znači da može preuzeti kontrolu nad svijetom. Vrijeme će pokazati hoće li stari rivali otići iz još jedne borbe ili će veća prijetnja promijeniti Poovu sudbinu.

Nakon što treća sezona Kung Fu Panda: Zmajev ratnik završi, Po će se morati pripremiti kako bi se suočio s najvećim izazovom u svojoj karijeri. Kung Fu Panda 4 će vidjeti kako se glavni lik franšize bori protiv negativca sa snagom vraćanja svojih bivših neprijatelja u život. Najteži dio kada se Po suočava s tako moćnim neprijateljem je to što će njegova glavna misija u nadolazećem nastavku biti potraga za novim Zmajevim ratnikom koji ga može zamijeniti nakon što završi s borbom. Panda kojemu je glas glasio Jack Black traži novi život za sebe, ali nije zaboravio da mora još jednom spasiti svijet prije odlaska u mirovinu.

Što sve čeka Poa na njegovoj novoj avanturi doznat ćemo 7. rujna kada treća sezona serije Kung Fu Panda: The Dragon Knight stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala