Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hilton zaplakala dok je gledala The Bling Ring
U krimi drami redateljice Sofije Coppole, Hilton je tumačila samu sebe

Hilton zaplakala dok je gledala "The Bling Ring"

Foto: PR Photos

Najslavnija, ali ne baš previše omiljena bogatašica Paris Hilton, priznala je kako je postala jako emotivna za vrijeme gledanja krimi drame "The Bling Ring" koja je svoju premijeru doživjela na trenutnom festivalu u Cannesu.

Poznato je kako je spomenuti film proizašao iz redateljske radionice Sofije Coppole ("Lost in Translation", "Somewhere", "The Virgin Suicide"...) čija se radnja temelji na skupini drskih teenagera koji su u periodu od 2008. do 2009. godine provalili i opljačkali domove slavnih hollywoodskih zvijezda, među njima i Paris Hilton. Osim nje, drski provalnici nisu poštedjeli ni dom Lindsay Lohan, Orlanda Blooma... a Paris je na temelju tog neugodnog događaja dobila priliku u filmu odigrati i cameo ulogu. Kako bi sve skupa bilo vjerodostojnije, neke od scena snimljene su upravo u njezinom domu. No, kaže kako joj to nije bio problem, ali kada je pogledala tzv. filmsku rekonstrukciju događaja, otkriva da ju je to sve skupa ponovno uznemirilo.


- Gledajući film, posebice neke dijelove, doslovno su mi samo krenule suze. Znala sam ja što se dogodilo u mojoj kući, ali nikad nisam vidjele te provalnike i taj čin. Tek sam sada shvatila 'oh, ovo se zaista dogodilo i ova djeca su zaista bila u mojoj kući'. Baš me to uzrujalo i razljutilo. Bilo je prilično agresivno i nasilno - ispričala je svoje dojmove Hilton kojoj ovo nije prva uloga na filmu, a na cijeli projekt "The Bling Ring" u kojem glavnu ulogu tumači Emma Watson, pristala je isključivo zbog Sofie Coppole.

- Jako poštujem Sofiju i smatram da je ona iznimno talentirana redateljica. Da je netko drugi radio ovaj film, mislim da bih kategorički odbila sudjelovati u njemu. Njoj sam vjerovala i zato sam ju i pustila u svoj dom. I film je uistinu fantastičan - poručuje Paris.

 

L.M./MojTV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala