Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MAXtv: Više od televizije!
Interaktivna digitalna tv pozicionirala se kao usluga s najvećim izborom programa i videotekom

MAXtv: Više od televizije!

Foto: HT

MAXtv, interaktivna digitalna televizija, jedna je od najinovativnijih usluga na domaćem telekom tržištu te se od samog početka pozicionirala kao usluga s najvećim i najboljim izborom programskih kanala, najbogatijom videotekom, HD kanalima te brojnim zanimljivim funkcionalnostima. Zahvaljujući MAXtv Sat usluzi koja omogućava prijem signala putem satelita MAXtv je moguće pratiti bilo gdje u Hrvatskoj, a uz MAXtv To Go uslugu, korisnici svoje omiljene sadržaje mogu pratiti i u pokretu, putem laptopa, tableta te mobilnih uređaja.

Što zapravo MAXtv uslugu čini toliko zanimljivom? Mogućnost praćenja sadržaja bilo kada i bilo gdje? Bogati sportski sadržaji, filmovi, serije, dječji kanali…? Upravo sve navedeno! 

MAXtv usluga već u Osnovnom programskom paketu nudi više od 80 kanala, a tu su i brojni dodatni programski paketi koje korisnici, sukladno svojim željama i potrebama, mogu nadograditi na Osnovni paket. U dodatnim paketima nalaze se programi s vrhunskim sportskim, filmskim, dječjim i drugim sadržajima namijenjenim specifičnim potrebama korisnika.

Vrhunski doživljaj nogometa

Sportski paket donosi ekskluzivne i atraktivne sportske sadržaje, a među vrhunskim nogometnim spektaklima svakako valja istaknuti najelitnije nogometno natjecanje – UEFA Champions League. Tu su i UEFA Europa League, ekskluzivni prijenosi MAXtv Prve lige te prijenosi utakmica najboljih europskih liga. Naravno, najbolji nogomet moguće je gledati i u najboljoj kvaliteti, u HD rezoluciji, što je zasigurno prava poslastica za sve ljubitelje nogometa kojima će kristalno čista slika i zvuk omogućiti istinski doživljaj atmosfere sa stadiona u udobnosti vlastitog naslonjača. Osim nogometa, tu je i mnoštvo drugih sportskih sadržaja poput tenisa, košarke, hokeja, a sve navedeno moguće je gledati na 12 vrhunskih sportskih kanala aktivacijom Sportskog paketa za 60,98 kuna mjesečno.

Najbolji programi za najmlađe

Osim standardnih dječjih kanala u Osnovnom paketu, kao što su OK Orlando Kids, Baby TV, Nickelodeon i dr., za najmlađe smo pripremili i dodatne kanale u Dječjem paketu koji donose najbolje svjetske animirane filmove. Dječji paket za 25 kuna mjesečno uključuje kanale Disney XD, Disney Junior, Mini Nova, OK Bambino te Nick Jr.

Ekskluzivni sadržaji, uvijek i svugdje

Uz MAXtv To Go uslugu, omiljene emisije moguće je gledati bilo kada i bilo gdje. MAXtv To Go se ističe najbogatijom programskom ponudom na tržištu, a od sličnih usluga se diferencira na način da je za korisnike Hrvatskog Telekoma promet ostvaren prilikom korištenja MAXtv To Go usluge na 3G mreži, na bilo kojoj pretplatničkoj tarifi ili tarifi na bonove, uključen u cijenu i ne naplaćuje se dodatno. U sklopu MAXtv To Go usluge trenutno se nalaze tri paketa koja korisnicima donose više od 20 različitih programa sa zabavnim, dokumentarnim i sportskim sadržajima, a svi koji aktiviraju MAXtv To Go Osnovni paket sljedeća tri mjeseca plaćaju naknadu u iznosu od jedne kune mjesečno.

Za uživanje u vrhunskim programskim sadržajima kao i korištenje MAXtv To Go usluge nije potrebno napuštati udobnost svog doma - sve usluge moguće je zatražiti i putem webshopa Hrvatskog Telekoma

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    aya aya @ 11.5.2013. 13:46

    Isto kao i B.net....nisu ništa bolji.

  • #2
    1 0
    crnisokol crnisokol @ 11.5.2013. 10:13

    da da...odlični programi bla bla...ali sve što valja je u dodatnim paketima koji su preskupi..

    uvijek kad me zovu s ponudom fino ih poklopim nek mi se jave kad ću moći spojiti na sve televizore u kućanstvu bez da dodatno plaćam..

  • #1
    3 0
    gorlock gorlock @ 10.5.2013. 22:34

    Bahatost im je vrlina, ne briga o željama korisnicima, jedina im je briga poderati korisnika što više.

    Lijepo potpišete ugovornu obvezu na dvije godine i u početku imate u osnovnom paketu doista dobar izbor kanala, potom sve najgledanije kanale izbace iz osnovnog kanala i naprave dodatne kanale baš kao dječji, sportski .... koje naravno morate dodatno plaćati.

    Normalno o tome vas nitko ne obavijesti jer oni imaju pravo mijenjati kanale kako žele.

    Istina doista imaju najbolju ponudu ali ta ponuda košta za popizdit. Trenutno najbolju ponudu kanala u osnovnom proširenom paketu ima VIP tv i cijenom su najpovoljniji. A VIP tv SAT je apsolutno najbolji omjer cijene paketa i ponude kanala prvu godinu za svega 39 kn, dok kod max tv-a SAT ako niste korisnik njihovih drugih usluga primjer telefona i/ili interneta onda sve plaćate skuplje.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala