Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šesti mjesec emitiranja Televizije Student krenuo uz nove emisije
Program TVS-a proširen je s dvije nove emisije – "Pun kufer" i "Medijske minijature"

Šesti mjesec emitiranja Televizije Student krenuo uz nove emisije

Foto: Facebook

Pametno, otvoreno i znatiželjno, kao što joj i sam slogan kaže, Televizija Student krenula je sa šestim mjesecom emitiranja. Uz prve emisije "Akademska četvrt", "Alter ego", "Zbalkona" i "Kopanje po arhivi", program je proširen s dvije nove – emisijama "Pun kufer" i "Medijske minijature".

"Medijske Minijature" bave se filmom te mogućnostima kojima se služe umjetnici kako bi prikazali stvarnost, dok "Pun kufer" donosi aktualna politička zbivanja, ali na humoristično-satiričan način. "Akademska četvrt", koja donosi teme za mlade, odnedavno se ponedjeljkom i petkom prikazuje na četvrtom programu HTV-a pod nazivom Studentska posla.


Osim spomenutih, program televizije donosi još tri emisije. "Alter ego" bavi se nesvakidašnjim ljudima i alternativnim stilovima života. "Kopanje po arhivi" emisija je u kojoj se može vidjeti sve najbolje što su studenti novinarstva snimili u posljednjih deset godina od kad postoji TV studio, dok "Zbalkona" stvara prostor za mlade neafirmirane glazbenike i sve ostale koji vole takvu vrstu umjetnosti.

Televizija Student s emitiranjem je započela 6. studenog prošle godine iz podruma Fakulteta političkih znanosti prema 106. kanalu Iskona te mobilnim Iskon.TVPlayer aplikacijama, a program se može pratiti i putem live-streaminga na internetskoj stranici TVS-a.

Emisije stvaraju studenti Fakulteta političkih znanosti, Akademije dramskih umjetnosti te Filozofskog fakulteta, sve pod mentorstvom profesorice Tene Perišin i Igora Mirkovića, ujedno i glavnog urednika TVS-a.

Program se emitira svakodnevno od 12 do 24 sata, dok se noću na kanalu može slušati glazba s Radija Student.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala