Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sjećate li se Coryja i Topange?
10 godina nakon ''Dječak upoznaje svijet'' Cory i Topanga su u braku i imaju dvoje djece, kratki je opis serije ''Girl Meets World''

Sjećate li se Coryja i Topange?

Foto: vh1.com

Nakon što je Disney dugo razmatrao spin-off serije Dječak upoznaje svijet ovaj mjesec je konačno počelo snimanje pilot epizode Girl Meets World, a na setu su viđeni svi važni glumci iz ove nekad popularne serije.

Ben Savage (Cory) i Danielle Fishel (Topanga) potvrdili su svoje uloge prije nekoliko mjeseci. Bilo je upitno hoće li se pojaviti i ostali likovi jer serija ne bi bila ista bez Shawna, Erica i legendarnog profesora Mr. Feenyja. Po zadnjim informacijama Rider Strong (Shawn) i Will Friedle (Eric) bi se trebali pojaviti u nekoliko epizoda, a William Daniels (Mr. Feeny) je viđen na snimanju pilota.

U novoj seriji ćemo pratiti dogodovštine sada bračnog para Coryja i Topange Matthews i njihove djece. Trinaestogodišnja Riley naslovna je zvijezda ove serije, a osim nje upoznat ćemo i njezinog brata Elliotta i najbolju prijateljicu Mayu. Cory je sada postao učitelj u srednjoj školi baš kao što je nekad bio Mr. Feeny, osoba koja ga je naučila važnim životnim lekcijama.

Dječak upoznaje svijet je doživio sedam sezona koje su snimane od 1993. do 2000. godine. Serija ima uglavnom pozitivne kritike, a dobila je i nekoliko nagrada. Uz nju smo naučili važne lekcije o prijateljstvu, obitelji i životu. Svi su htjeli najboljeg prijatelja kao što je bio Shawn, brata kao što je bio Eric, a djevojčice su maštale o ljubavi kakvu su imali Cory i Topanga.

Hoće li serija biti uspješna sada kada se radnja više ne vrti oko Coryja, Topange, Erica i Shawna, trebali bismo uskoro saznati!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala