Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Putovanje se bliži kraju u najavi četvrte sezone serije Snowpiercer
Distopijska triler serija s finalnom se sezonom vraća krajem srpnja ove godine

Putovanje se bliži kraju u najavi četvrte sezone serije "Snowpiercer"

Kako se bliži datum premijere četvrte sezone serije Snowpiercer, obožavatelji serije željno iščekuju bilo kakve novosti o finalnoj sezoni. Kako bi im olakšali čekanje do kraja lipnja, producenti su ovih dana objavili i prvi teaser trailer za nadolazeću sezonu.

Prva epizoda posljednje sezone nosi naziv Snakes in the Garden, a opis otkriva:

Devet mjeseci otkako su se Snowpiercer i Big Alice razdvojili, Till i Ben nailaze na nepredviđene neprijatelje kada ih Melanie šalje da idu s vlaka u izvidnicu. U međuvremenu, stanovnici New Edena suočeni su s nesigurnim vremenima i nepoznatim suparnicima, što ih tjera da se suoče s kompleksnošću njihove nove stvarnosti.

Distopijska triler serija, koju su napravili Josh Friedman i Grame Mason, ima vrhunsku glumačku ekipu koju predvode Jennifer Connelly i Daveed Diggs, a uz njih glume Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Sam Otto, Chelsea Harris, Mike O’Malley, Roberto Urbina i Sheila Vand, kojima se u četvrtoj sezoni pridružuju Clark Gregg i Michael Aronov.

Serija se temelji na istoimenom filmu iz 2013. godine te grafičkom romanu Le Transperceneige iz 1982., koji potpisuju Jacques Lob, Benjamin Legrand i Jean-Marc Rochette.

Premijeru je serija imala 2020. godine na TNT-u, a zadnja sezona bit će dostupna na platformi AMC+. Posljednje putovanje Snowpiercera počinje 21. srpnja kada zadnja sezona krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala