Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Penn Badgley o ulozi Jeffa Buckleya: Znao sam da mogu
Zvijezda "Gossip girl" utjelovio je poznatog pjevača koji je tragično preminuo 1997. godine

Penn Badgley o ulozi Jeffa Buckleya: Znao sam da mogu

Zvijezda serije Gossip Girl Penn Badgley kaže kako se nije zabrinjavao može li u novom filmu pjevati poput Jeffa Buckleya.

Badgley igra pokojnog pjevača u filmu Greetings From Tim Buckley, koji prati njegove rana nastojanja da stvori karijeru, dok se nosi s glazbenim naslijeđem svog pokojnog oca, slavnog Tima Buckleya. Kad su ga pitali da li je bio zabrinut zbog visokih nota koje je kao Buckley morao otpjevati, Badgley je za Vulture rekao:

- Mislim ovo na najobičniji način: Znao sam da mogu to učiniti. Nisam bio zabrinut zbog pjevanja. Bio sam zabrinut hoću li to napraviti na pravi način, jer zapravo mogu ga imitirati više nego što sam učinio u filmu. Možda sam se mogao više usredotočiti na mimiku. Ali odlučio sam ipak da ne - kaže Badgley.

Badgley objašnjava da se više fokusirao na hvatanje Buckleyeve jedinstvene "energije", nego da ga oponaša po nekoj špranci.

- Mnogo sam meditirao nad riječima kao što su "ženstveno" i "mačkasto", jer on je kao divlje mačka. Ono što ga je činilo toliko lijepim je što je bio muškarac, ali imao je i tu žensku stranu. Bio je nježan, ali je također bio pun bijesa - dodaje Badgley.

Greetings From Tim Buckley, jedan je od tri biografska filma o Jeffu Buckleyu koja su trenutačno aktualna. U filmu Daniela Algranta, uz Badgleya se pojavljuju i Ben Rosenfield, Imogen Poots, Frank Bello, basist Anthraxa, te Kate Nash. Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Torontu ranije ovog mjeseca.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala