Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


4. sezona You najgledanija serija na Netflixu, stigla najava za 2. dio sezone
9. ožujka nastavlja se igra mačke i miša između Joea i Rhysa

4. sezona "You" najgledanija serija na Netflixu, stigla najava za 2. dio sezone

Foto: YouTube

Prvi dio četvrte sezone napete serije You stigao je prije tjedan dana na Netflix, a već se nalazi na prvom mjestu njihovih najgledanijih naslova na engleskom jeziku!

Streaming servis navodi kako je pet epizoda prvog dijela četvrte sezone imalo 92,07 odgledanih sati od 6. do 12. veljače te se nalazi u top 10 u čak 90 država. Nova sezona ponovno u središte radnje vraća Joea Goldberga (Penn Badgley) koji se uplete u kaotične živote londonske visoke elite s novim aliasom – profesor Jonathan Moore.

Gledanost prve tri sezone također je porasla kako bi se gledatelji prisjetili kako je Joe došao tu gdje jest te je prva sezona sad zabilježila 19,24 milijuna pogledanih dati, a treća sezona okupila je 11,44 milijuna pogledanih sati ovaj tjedan.

Odmah nakon vijesti da je trenutno najgledanija serija na engleskom jeziku, Netflix je objavio trailer za drugi dio sezone koji stiže mjesec dana nakon prvog, 9. ožujka. U napetoj najavi vidimo Rhysa (Ed Speleers) koji se vraća po Joea s kojim samo želi biti prijatelj, tu je i Kate (Charlotte Ritchie) koja je nova Joeova ljubav, a na samom kraju stiže i neočekivana gošća – Love (Victoria Pedretti).

Uz opis bloody hell breaks loose, čini se kako nas čekaju možda najnapetije epizode dosad jer je Joe ovaj put i lovac i lovina. U ostalim ulogama su Lukas Gage, Amy Leigh Hickman, Tilly Keeper, Sean Pertwee, Stephen Hagan, Adam James, Ben Wiggins, Allison Pargeter, Eve Austin, Dario Coates, Ozioma Whenu i Tati Gabrielle.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala