Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Proglašene nominacije za MTV-jev Best Adria Act
Nominirani za MTV nagradu su: Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See

Proglašene nominacije za MTV-jev Best Adria Act

Foto: MTV

MTV je objavio imena pet izvođača iz regije koji će se natjecati za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada (EMA - Europe Music Awards), koja će se održati 11. studenog u Frankfurtu u Njemačkoj, s početkom u 22 sata.

Izvođači nominirani u kategoriji Best Adria Act su: Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy, Who See, a glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. rujna ovdje i trajat će sve do 14. listopada u ponoć, kada ćemo dobiti pobjednika.



O nominacijama su izjavili:


Elemental:
 "Sretni smo zbog nominacije! Napokon! Glasajte za nas jer mi nudimo nova radna mjesta (trebat će nam produkcijska ekipa, stilista i potparol, ako pobijedimo), viši standard (rakija za sve!) i stabilni kreditni rejting (podići ćemo kredit zbog putovanja). Elemental ide do kraja!"

MVP: 
"Ova nominacija nam puno znači, jer potvrđuje da se naše poruke čuju izvan Srbije i definitivno nam je dala poticaj za buduće projekte. Hvala MTV! "

T.B.F.:
 "Jako smo sretni zbog MTV nominacije! S obzirom da je za kraj prosinca najavljen smak svijeta, drago nam je da ćemo se natjecati u posljednjoj godini."



Trash Candy:
 "Kad smo saznali za nominaciju, ostali smo bez riječi! Totalno smo oduševljeni jer nam bend znači sve o čemu smo ikada sanjali – da radimo glazbu koja će se ljudima vidjeti. Nije li to smisao bavljenja glazbom? Hvala MTV!"

Who See:
 "Velika je čast i zadovoljstvo biti nominiran za ovako prestižnu nagradu, naročito zbog toga sto je Who See prvi izvođač koji je nominiran iz Crne Gore. Hvala MTV-ju na ukazanom povjerenju, svim fanovima koji su naš singl 'Reggaeton Montenegro' držali pet tjedana na prvom mjestu MTV top liste regionalnih hitova. Nadam se da će nas podržati i u ovoj utrci za Best Adria Act. Deda i ja nismo bili u Frankfurtu do sada. Bilo bi sjajno kada bi mogli otići do tamo, popiti koje tamošnje pivo, a možda sročiti i po koju koju rimu za sljedeći album."



 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala