Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lindsay Lohan potpisala suradnju s Netflixom
Ove godine gledat ćemo je u romantičnoj komediji "Falling for Christmas" nakon koje slijedi snimanje još dva filma

Lindsay Lohan potpisala suradnju s Netflixom

Foto: YouTube

Lindsay Lohan potpisala je daljnju suradnju s Netflixom za dva nova filma koja će napraviti za taj streaming servis.

Vijest stiže nakon što smo saznali kako će Lohan imati glavnu ulogu u Netflixovoj romantičnoj komediji Falling for Christmas (Christmas in Wonderland na nekim tržištima), a film će biti Lohanina prva filmska uloga nakon skoro deset godina.

Iz Netflixa još nema dodatnih informacija o čemu će biti riječ o dva nova filma koja će snimati nakon Falling for Christmas. "Jako smo zadovoljni sa suradnjom koju smo dosad ostvarili s Lindsay tako da smo oduševljeni što ćemo to nastaviti. Veselimo se što ćemo donijeti još filmova s njom u glavnoj ulozi svim našim pretplatnicima diljem svijeta", rekla je Netflixova voditeljica nezavisnih filmova Christina Rogers.

Lindsay Lohan postala je poznata diljem svijeta još 1998. godine dvostrukom ulogom u obiteljskoj komediji Zamka za roditelje nakon koje je glumila u raznim tinejdžerskim hitovima (Šašavi petak, Opasne djevojke, Kraljica škole). Radi privatnih problema povukla se iz filmske industrije iako se nastavila pojavljivati u manjim filmovima kao što je triler Požuda u Hollywoodu Paula Schradera. Dok je živjela u Europi i Dubaiju otvorila je klubove na Mykonosu i Rhodesu te dokumentirala svoje avanture u reality emisiji Lindsay Lohan's Beach Club, a tad je najavila da se planira vratiti u Ameriku i ponovno pokrenuti filmsku karijeru.

U filmu Falling for Christmas Lohan glumi razmaženu, bogatu nasljednicu hotela koja nakon skijaške nesreće pati od potpune amnezije. Njezin oporavak odvija se tijekom božićnog perioda, a za nju se brine zgodni vlasnik obližnje kućice (Chord Overstreet) i njegova oprezna i nepovjerljiva kćer. Datum premijere nije poznat, samo se zna kako ga na Netflixu možemo očekivati do kraja ove godine. Početkom veljače mogli smo je vidjeti u reklami koju je snimila za Planet Fitness.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala