Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dodijeljene MTV-jeve Video Music Awards
One Direction bili su zvijezde večeri s tri nagrade, a prate ih Chris Brown I M.I.A sa po dvije statue

Dodijeljene MTV-jeve Video Music Awards

Foto: MTV

2012 MTV Video Music Awards dodjela održana je noćas u Los Angelesu. Večer je protekla u znaku noviteta - nove pjesme premijerno su izveli Taylor Swift, Alicia Keys, P!Nk, Green Day i Lil Wayn, dok su One Direction, Frank Ocean, 2 Chainz i Calvin Harris imali svoj debi nastup na VMA pozornici.

Glavnu nagradu večeri za Najbolji spot godine, osvojila je Rihanna za “We Found Love”, koja je i otvorila show vrućom izvedbom pjesme “Cockiness (Love It)” s A$AP Rocky-jem. A onda se pozornica pretvorila u veliki party i popularna Ri-Ri je s publikom otpjevala pobjednički hit “We Found Love” s popularnim producentom Calvinom Harrisom, koji je i sam osvojio nagradu za “Best Electronic Dance Music Video”.



Chris Brown
je osvojio dvije nagrade za Najbolji spot muškog izvođača i Najbolju koreografiju za spot “Turn up the Music”, dok je M.I.A. osvojila priznanja za Najbolju režiju i Najbolju kameru za “Bad Girls”.

Nicki Minaj je imala Najbolji spot ženskog izvođača, Drake i Lil Wayne su odnijeli kući nagradu za Najbolji Hip Hop spot, Coldplay su ove godine imali Najbolji rock video, dok je Demi Lovato osvojila nagradu za Najbolji spot s porukom.


P!nk je započela zabavu leteći na trapezu dok je pjevala hit “Blow Me (One Last Kiss)”, dok je mlada R&B zvijezda Frank Ocean imao svoj debi nastup. On se odlučio za intimnu, akustičnu izvedbu pjesme “Thinking Of You” s njegovog prvog albuma.

Zvijezde večeri bili su dečki iz benda One Direction, koji su osvojili čak tri Moonmen nagrade, i to za Najboljeg novog izvođača, Najbolji pop spot i za Najviše share-an spot na društvenim mrežama.

Nezaboravne nastupe priredila je i Alicia Keys, koja je izvela novi singl “Girl on Fire”, a, kao iznenađenje, pridružila joj se Nicki Minaj i u društvu američke gimnastičarke Gabby Douglas, koja je pokazala nevjerojatne akrobacije na pozornici.

Ovu čarobnu večer glazbe i komedije zatvorila je Taylor Swift s duhovitim nastupom novog hit single "We Are Never Ever Getting Back Together".

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    100000779792009 dubravka kolar-janković @ 7.9.2012. 23:59

    Stewartova se nije pojavila jer je na festivalu filma u Torontu gdje promovira svoj film "On the road". Hart joj nije zapaprio nego je rekao da će pustiti slona i da želi govoriti ono što mu brane iz MTV, te da je glumica prevarila svoga dečka i ??? pa to svi rade ali se samo zgražaju nad tuđim djelima. Njena greška je da je poznata. A onaj tko je sve to aranžirao da bi se i za njega čulo, koji je uz to i oženjen, a da malo pljuckamo po njemu i ostavimo djevojku njenom jadu...

  • #1
    2 0
    firelord firelord @ 7.9.2012. 20:28

    One Direction Gay

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala