Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmski vikend s Nedom Arnerić na Klasik TV-u
Otkako se s 13 godina pojavila u filmu "Jutro", Neda je konstanta srpskog i jugoslavenskog filma s preko 100 filmskih uloga

Filmski vikend s Nedom Arnerić na Klasik TV-u

Foto: Klasik TV

Otkako se prvi put pojavila na platnu, u filmu "Jutro" Puriše Đorđevića kao preslatka 13-godišnja djevojčica, preko zlatnih sedamdesetih i osamdesetih godina prošloga stoljeća u kojima je figurirala kao najseksepilnija domaća glumica, pa do danas kad uživa u zasluženom statusu glumačke doajenke, Neda Arnerić konstanta je srpskog i jugoslavenskog filma, s preko sto filmskih uloga na kontu.


Vikend 23. i 24. lipnja na Klasik TV-u mogao bit će zaista vruć i to već od podnevnih termina u kojima će biti prikazani mladalački Nedini filmovi "Podne" i "Višnja na Tašmajdanu", popodne su na rasporedu iznimno popularne komedije "Ljubavni život Budimira Trajkovića" i "Rad na određeno vreme", dok su večernji termini rezervirani za filmove "Ispravi se, Delfina", njezin prvi ozbiljan glumački posao i velik uspjeh, dva nastupa sa Slavkom Štimcem u kultnim komedijama „Ko to tamo peva“ Slobodana Šijana, "Varljivo leto '68" Gorana Paskaljevića te nešto novija komedija, "Tri karte za Holivud" Božidara Nikolića u kojoj su uz Nedu Arnerić ponovno na okupu gotovo sva vodeća ex-yu glumačka imena, Ljubiša Samardžić, Bata Živojinović, Bata Stojković, Bogdan Diklić, Dragan Nikolić, Branislav Lečić i mnogi drugi.


U ponoć su na rasporedu dva filma iz osamdesetih godina,kriminalistička drama "Anđeo čuvar" Gorana Paskaljevića i "Tajvanska kanasta" Gorana Markovića. Ukupno, na rasporedu je čak jedanaest igranih filmova uz vrlo zanimljiv jednosatni dokumentarac u kojem Neda Arnerić rekapitulira vlastitu karijeru. Dakle, dvanaest dobrih razloga da provedete vikend uz Nedu Arnerić i Klasik TV.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala