Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bruce Willis: Peti dio filma Umri muški će biti dobar kao i prvi
Glumac je otkrio kako uživa u ulozi Johna McClanea u filmovima "Umri muški"

Bruce Willis: Peti dio filma "Umri muški" će biti dobar kao i prvi

Foto: PR Photos


Naime, Willis je u nedavnom intervjuu kazao kako jednostavno uživa u ulozi Johna McClanea, ali je i najavio da namjerava snimati nastavke ovoga filma sve dok oni budu kvalitetni kao i prvi koji je snimljen davne 1988. godine.

- Još uvijek se trudim da svaki nastavak bude dobar kao i prvi film. Volim glumiti Johna McClanea. Doći će vrijeme kad to neću moći više činiti, ali mi je još uvijek jako zabavno. Moj posao je zanimljiv - izjavio je Willis.

Osim toga, Willis se u istom intervjuu osvrnuo i na nadolazeću komediju "Moonrise Kingdom" redatelja Wesa Andersona. Objasnio je da ga je Andersonova karijera uvjerila da se pridruži glumačkoj postavi ovog filma, koji je premijeru doživio na trenutno održanom filmskom festivalu u Cannesu.

- Veliki sam obožavatelj njegovih filmova. Sve sam ih pogledao. On uvijek okupi sjajnu glumačku postavu. Film se čini kao jedna jednostavna priča o dvoje klinaca koji se zaljube i pobjegnu. No, stvari su zapravo puno složenije i to vas 'uvlači' u priču"- komentirao je Willis.

Film "Moonrise Kingdom" se u kinima očekuje 25. svibnja.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    2 3
    bbcdpg bbcdpg @ 25.5.2012. 15:19

    @karakteran Prije trailera izaći će teaser, no ni to još ne postoji. Što si ti odgledao, samo ti znaš :D

  • #4
    1 0
    zvone zvone @ 25.5.2012. 14:52

    Samo me zanima u kojoj bude bračnoj fazi u novom nastavku. Razveden, polurazveden, tek pomiren na probnom roku ...  

    Sistem je savršeno funkcionirao u svm prethodnim nastavcima, vjerojatno će i u petici. Doduše ja bih volio prije vidjeti Lethal Weapon 5, ali čini se kak Gibson minira svaki pokušaj te ideje. 

  • #3
    1 1
    karakteran karakteran @ 25.5.2012. 9:46

    baš tako kako si rekao. nakon odgledanog trailera mislim da će biti puno vatrometa i akcije, nadam se da će biti nešto i jezgrovitog sadržaja (dobre priče i smislenog zapleta). i naravno happyend zagarantiran. svi nastavci padaju u kvaliteti, ali su još uvijek gledljivi. i zato me nije napustilo nestrpljenje da ga što prije pogledam. u poplavi današnjih instant akcijskih uradaka serijal die hard još uvijek drži cijenu.

  • #2
    2 0
    bbcdpg bbcdpg @ 25.5.2012. 3:35

    Pogađam, "shaky camera" prljava potkošulja na kraju filma bos, tablete za glavobolju,"sidekick" figura, mogli bi ga preseliti internacionalno, negativac napada Vatican, tri izraza lica: ozbiljan, akcijski ozbiljan i osmijeh za kraj, sve u svemu puno zabave :D

  • #1
    4 1
    karakteran karakteran @ 24.5.2012. 11:52

    obožavam moonlighting, seriju koja ga je vinula u nebesa i na osnovu koje je i dobio ulogu johna mccleana. dok je imao pauzu između četvrte i pete sezone moonlighting snimio je die hard, ostalo je povijest. odlična akcijska franšiza, prvi je dio najbolji, ali ostali nastavci nisu pretjerano pali na kvaliteti, s nestrpljenjem očekujem peti dio.

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala