Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U planu nastavak uspješnog horora Žena u crnom
Film je adaptacija istoimenog romana autorice Susan Hill, a zaradio je preko 120 mili. $ na kinoblagajnama

U planu nastavak uspješnog horora "Žena u crnom"

Šefovi filmskog studija "Hammer Films" još će jedanput preplašiti filmske fanove - u planu je snimanje nastavka ovogodišnjeg hita "Žena u crnom" u kojem je glavnu ulogu tumačio Daniel Radcliffe.

Hororac "Žena u crnom", filmska je adaptacija istoimenog romana autorice Susan Hill, a zaradio je preko 120 milijuna dolara na svjetskim kinoblagajnama i tako postao najuspješniji britanski horor ikad snimljen. Šefovi filmskog studija "Hammer Films" odlučili su se na snimanje nastavka kako bi unovčili njegovu zasluženu popularnost, doznaje hbo.hr.

Hill je napisala i nastavak originalnog romana, naslovivši ga "The Woman In Black: Angels of Death", a za filmsko će ga platno adaptirati John Crocker.


Simon Oakes, izvršni direktor studija "Hammer Films", izjavio je: "Počašćeni smo što ponovno imamo priliku surađivati sa Susan. "The Woman In Black: Angels of Death" je prekrasna, atmosferična i zastrašujuća priča... baš kao i njen prethodni roman."

Podsjetimo, priča u filmu "Žena u crnom" prati mladog odvjetnika Arthura Kippsa (Radcliffe) koji dobiva zadatak otputovati u daleko selo, kako bi razriješio papire preminulog klijenta. Dok Arthur radi na papirima klijenta u izoliranoj kući tog sela, paralelno počinje otkrivati i tragične skrivene tajne. Njegove sumnje u neobične stvari koje se događaju, još više su očite kada ugleda misterioznu ženu obučenu u crno. Kako od lokalnih mještana ne dobije nikakve informacije koje bi mu mogle pomoći, Arthur kreće sam u istraživanje pravog identiteta žene u crnom.

Još uvijek nije poznato hoće li Radcliffe glumiti i u nastavku, a prvi nastavak se trenutno može pogledati i u domaćim kinima.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala