Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao novi trailer za biografski film o Weirdu Al' Yankovicu
U biografskoj glazbenoj komediji "Weird: The Al Yankovic Story" glavnu ulogu ima Daniel Radcliffe, Madonnu glumi Evan Rachel Wood

Stigao novi trailer za biografski film o Weirdu Al' Yankovicu

Foto: YouTube

Daniel Radcliffe kao Weird Al' Yankovic i Evan Rachel Wood kao Madonna glavne su zvijezde novog trailera za biografsku glazbenu komediju Weird: The Al Yankovic Story ili skraćeno Weird.

Radcliffe se tako nalazi u ulozi glazbenika koji želi postati slavan tako što će promijeniti riječi već poznatih pjesama, a u najavi poručuje gomili "Budite čudni koliko god to želite biti." Kako je odrastao u konvencionalnom odgoju u kojem je sviranje harmonike bilo grijeh, Al se pobunio kako bi ostvario svoj san o slavi. I uspio je: Yankovic je prodao 10 milijuna albuma, osvojio pet Grammyja i zaradio šest platinum izdanja.

No, kao instant zvijezda i seks simbol Al je počeo živjeti izvan svih mogućnosti i zapeo u romantičnoj vezi koja ga je skoro uništila. Problematična veza bila je ona s Madonnom (Wood) koja je Weird Ala zamolila da napravi parodiju pjesme Live a Virgin koja je u njegovoj verziji postala Like a Surgeon. Zanimljivo, Madonna također radi na svom biografskom filmu u kojem je glumi Julia Garner koja je pak prošla intenzivne treninge kako bi mogla utjeloviti pop kraljicu.

Originalni film Weird Roku Channela svoju će premijeru imati na TIFF-u prije streaminga 4. studenog, a scenarij za priču napisao je sam Weird Al' Yankovic uz Erica Appela koji je režirao film. U ostalim ulogama su Will Ferrell i Rainn Wilson.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala