Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mali nogomet: Solin - Brodosplit
Nakon sjajnog uspjeha hrvatske futsal reprezentacije i 4. mjesta na Europskom Prvenstvu, uživajte u majstorijama naših Futsal reprezentativaca, ovoga puta u dresovima svojih momčadi.

Mali nogomet: Solin - Brodosplit

Izbornik hrvatske futsal reprezentacije i Brodosplita Mate Stanković, nakon završenog europskog prvenstva je rekao: „Ako nas sad svi opet zaborave, nismo napravili ništa.“" Mate ne znam za druge, ali mi vas nismo zaboravili, čestitke Hrvatskoj futsal reprezentaciji na 4. mjestu!  

Kao uvod u današnji susret u kojem 4. plasirani Solin ugošćuje 1. plasiranog i aktualnog prvaka Brodosplit, prenosim mudre riječi člana izvršnog odbora MNK Solin Tiha Brale, kao reakciju na pokušaj HNS-a da odgodi aktualno kolo: „Gospodo, MORAMO iskoristit ovaj zanos i trenutnu medijsku popularnost Futsala u Hrvatskoj i odmah nakon finala odigrati kolo kao što je i predviđeno, te privući napokon gledatelje još dok su pod dojmom EURA. Ja osobno očekujem u Solinu prvi put u povijesti kluba puno dvoranu! Molim vas nemojte nam to uskratiti. Utakmica Solin – Brodosplit ide uživo na Sportskoj TV, karte su štampane,  plakatirano je preko 100 pozicija, a potvrđen je i dolazak glavnih sponzora iz Daruvara, Pivovare Daruvar, sponzora MNK Solina, a možda i budućeg sponzora lige ..“ U pravu je čovjek, nije ovo prvi put da se HNS po pitanju futsala ponaša kao slon u staklani, odgađali bi iako nemaju pojma zašto (vide da to drugi rade), izgleda da njima nitko još nije rekao da se futsal igra - u dvorani. Uživajte petkom na SPTV-u u majstorijama naših Futsal reprezentativaca, ovoga puta u dresovima svojih momčadi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala