Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elton John odlučio snimiti autobiografski film
Elton John je izjavio kako bi najradije da ga na filmskom platnu utjelovi glumac i pjevač Justin Timberlake

Elton John odlučio snimiti autobiografski film

Foto: PR Photos

Prema najsvježijim medijskim informacijama, Elton John priprema autobiografski film. Lee Hall, zaslužan za scenarij filmskog hita "Billy Elliot" navodno će biti autor i scenarija za spomenuti film. Elton je izjavio kako bi volio da ga na filmskom platnu utjelovi glumac i pjevač Justin Timberlake, a službeni odabir bi trebao uskoro započeti. 64-godišnja pop zvijezda kazala je i kako će projekt početi ubrzo te da su odabrali redatelja, ali da sada još trebaju samo doraditi scenarij.

Na pitanje o tomu tko će utjeloviti njega, John je odgovorio: "Nisam siguran, no imam popis. Prvi na njemu je Justin Timberlake, jer me je glumio u video spotu "Rocket Man", Davida LaChapellea i bio je sjajan."


U filmu će vjerojatno biti i nekoliko novih pjesama, kazao je Elton, dodavši kako je "više riječ o nadrealističkom tipu filma, koji se ne temelji previše na činjenicama. Ne želim da to bude uobičajeni biografski film, jer moj život ni u kojem slučaju nije bio takav."

Inače, Elton John uskoro će ponovno ući u studio kako bi snimio novi album.
- Svjestan sam činjenice da su dani kada sam bio superstar iza mene. No, to prihvaćam i nisam zbog toga nesretan. Preda mnom je drugi dio mojeg života, a to mi daje slobodu da se bavim glazbom kakvu želim - zaključio je Elton.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #15
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 5.1.2012. 0:55
    ja ove "trac clanke" ninecitam, samo naslov...al uvijek volim procitat komentare, toliko o tracanju...
  • #14
    0 0
    brix brix @ 4.1.2012. 22:53

    Da, Odiseja. Ovaj tip je bio dobar. Zašto ga više nema.

     I to je ono, u životu prosječnog preponosnog art-snoba, lakše mu je priznati da su svi drugi glupi jer im se film sviđa, nego da je on sam idiot jer film nije skužio. I onda mora ići na forum i pokazati svima kako je on pametan. Pokazati silom i agresivnim komentarima.

     Ubijte se. 

  • #13
    0 0
    gorlock gorlock @ 4.1.2012. 22:04

    Što se tiče komentara na vijesti (objavljene članke) i mene to iritira, svi doslovno samo seru i optužuju nekoga za nešto. Na trač rubriku se zapravo nadovežu trač postovi, tako da najčešće ne čitam niti takve rubrike niti postove.

    Što se tiče komentara na filmove, (razlog zbog kojeg jesam ovdje i zbog tv programa) doslovno užas na portalu, netko napiše nešto dobro, pozitivno, pa se uključi još netko sa sličnim razmišljanjem, pa netko iznese negativan komentar - sve bi to bilo u redu, ali kad stvari izmaknu kontroli i kad oni koje film uopće nisu gledali ili ih uopće ne zanimaju krenu sa komentarima koji su ajme za popizdit a često puta i uvredljivi, tada stvari izmiču kontroli. Najočitiji primjer su komentari na film 2001 odiseja u svemiru. 

     

  • #12
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 4.1.2012. 9:03

    što ti nisi napis'o nešto pametno tu i tamo...ovakav komentar trpa te na istu hrpu zapostavljenih, bezvrijednih i dokonih besposličara koji nemaju drugog posla nego svirat kurcu po ovom portalu...

    kao da ovaj portal ili neki drugi slične vrste ima neku drugu ulogu osim da se na njemu proseravaju slični meni...ajd zbogom...

  • #11
    0 0
    brix brix @ 4.1.2012. 3:54

    Zbogom. 

Pogledaj sve komentare (15)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala