Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Severinin Brad Pitt u Top 15 europskih pop hitova 2011.
Po izboru "Hollywood Reportera" Severinin hit spada u sam vrh europske produkcije u protekloj godini

Severinin "Brad Pitt" u Top 15 europskih pop hitova 2011.

Dok američki pop-hitovi vrlo brzo zavladaju glazbenim globusom, europski hitovi često ostaju popularni samo u granicama matičnih zemalja.

Tako je američki časopis Hollywood Reporter odabrao 15 hitova koji predstavljaju glazbenu 2011. u Europi, a među njima se našla i naša Severina. Očito je izbor imena pjesme bio mudar marketinški potez, jer je i samom HR-u upravo zbog Brada Pitta Severina zapela za oko.

Kako piše HR, Severinin spot vrijedi pogledati jer je u kratkom vremenu pogledan čak 5 milijuna puta te pjevačica je poznata po seks videu kojeg je vidjelo više od pola populacije Hrvatske. Naglašavaju kako videospot za Brada Pitta nije eksplicitan kao "kućni porno uradak", no upozoravaju gledatelje kako se ipak radi o vizualnom djelu nabijenom seksipilom.

Osim Severine, uredništvo je izabralo Talijana Tiziana Ferra, kojeg su usporedili sa trenutačno vrlo popularnim američkim pjevačem Brunom Marsom, Francuskinju Mylene Farmere, Belgijanku Selah Sue kojoj se predviđa blistava svjetska karijera. Tu su i Rumunjka Elena Gheorghe sa pjesmom Midnight Sun, njemački bend Boy, Dankinja Aura Dione, slovački reper Rytmus sa pjesmom Jebe koja je pogledana skoro isto puta kao i Severinin Brad Pitt. Našli su se tu i Norvežanka Gabrielle, Nizozemka Caro Emerald, ali i Albanka sa Kosova Dafina Zeqiri.

Očito je kako će jezična barijera uvijek prestavljati nepremostivu prepreku za uspjeh na inozemnom glazbenom tržištu, ali izgleda da dobra produkcija ipak čini svoje. Dobar glas, sa malo smisla za marketing, očito se daleko čuje.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    played played @ 26.12.2011. 23:32
    Svi znamo na čemu se, prvenstveno, temelji njena popularnost...
  • #3
    0 0
    seljankica seljankica @ 26.12.2011. 19:19
    ne bih bas vjerovala ovoj top listi ali ako je stvarno istina onda bi se to moglo prevesti i po onoj "malo nas je al nas ima" jer da takav bozesacuvaj uradatak kotira tako visoko na top ljestivici dokaz je samo koliko nas ima u EU.
  • #2
    0 0
    argonaut argonaut @ 26.12.2011. 19:07
    Sa prvim se slažem u cijelosti, ali ovo drugo: "popularnost" je nametnuta od strane medija. U stvarnosti nije baš tako, barem u Hrvatskoj.
  • #1
    0 0
    diabolicus999 diabolicus999 @ 26.12.2011. 16:02
    severina je vrlo popularna jer je potrebno imati IQ između 0 i 80 da ti se svide njene izvedbe..a hrvatska i balkan je prepun takvih!
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala