Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sinj sinoć dočekao svoju Hanu, pobjednicu prvog hrvatskog Superstara
Hana Ivković osvojila je 50 000 eura i prestižnu titulu superstara, a RTL je već otvorio prijave za novu sezonu

Sinj sinoć dočekao svoju Hanu, pobjednicu prvog hrvatskog "Superstara"

Foto: RTL

Sinj je sinoć pripremio divan doček za Hanu Ivković, njihovog Sinjskog slavuja i pobjednicu prve sezone hrvatskog Superstara koje je održano uživo u subotu navečer.

Čak je i sam gradonačelnik Sinja Miro Bulj na društvenim mrežama najavio kako se za pobjednicu Superstara sprema doček u nedjelju u 19 sati. Ova 17-godišnja djevojka rodom iz Sinja osvojila je tu prestižnu titulu i 50 000 eura! Svakako nagrade za koje se vrijedilo boriti, a Hana je to radila na vrlo suptilan i nenametljiv način. Publika je u konačnici prepoznala njezin talent, prije svega besprijekoran glas te je Hana prvi hrvatski Superstar. Hana u je u finalu pjevala tri pjesme, a žiri je za svaku izvedbu imao pohvale.

Raskošna televizijska zabava na RTL-u je krenula u 20:15 sati u subotu u čijem su se finalu borili Hana Ivković, Toni Peruško, Petar Šegedin i Dino Miklaužić. Njih četvero u finalu su se predstavili s po dvije pjesme prije nego što su odabrani superfinalisti.

Finale je otvorio Korčulanin Petar Šegedin pjesmom Sergeja Ćetkovića Pogledi u tami, drugi nastup imao je Istrijan Toni Peruško pjesmom Billyja Idola Rebel Yell, treća je bila Hana Ivković izvedbom When You Believe Mariah Carey i Whitney Houston, a četvrti je bio Dino Miklaužić s pjesmom Whole Lotta Love Led Zeppelina.

Petar Šegedin za drugu pjesmu je odabrao onu Olivera Dragojevića Nocturno, Toni Peruško izveo je pjesmu Damira Urbana Mjesto za tebe, Hana Ivković dirnula je žiri izvedbom pjesme Što te nema Jadranke Stojaković, a Dino Miklaužić otpjevao je legendarni hit Miše Kovača Ostala si uvijek ista. Nakon toga Antonija Blaće proglasila je superfinaliste, Hanu Ivković i Dina Miklaužića, nakon čega je uslijedio konačni glazbeni okršaj i još jedna pjesma o kojoj je ovisilo sve

Hana Ivković u superfinalu otpjevala je hit Lady Gage I'll never love again. „Hvala Gospi Sinjskoj, roditeljima, prijateljicama...“, rekla je Severina i pohvalila Hanu za koju smatra kako nije sigurna zna li nekoga tko u njezinim godinama ovako pjeva. „Kompletno si napredovala“, rekao joj je Tonči Huljić. Filip Miletić je rekao kako je ona brušeni dijamant te da je primjer da najtiši ljudi budu najglasniji. „Ne skrivaš se iza emocije, ideš joj direktno u susret. Moja vrata su ti otvorena“, rekao je Filip. Nika Turković si je već ranije napisala da Hana mora biti superfinalist i to zaista i jest!

Dino Miklaužić je u finalu zapjevao Bed of Roses Bon Jovija. „Zvuči kao da si svjetski pjevač, odličan si, jako sam sretna što si tu. Bravo“, komentirala je Nika. „Dostojan glazbe, finala i pažnje publike. Nisi slučajno tu. Uživaj na svom putu, raduj se što si takav talent dobio na dar, bravo“, dodao je Filip. „Dino, ti si kao neki prorok jer si na početku rekao da je Hana konkurencija“, poručila je Dinu Severina. I baš kao što je sam prognozirao, mladi glazbenik u superfinalu se borio s Hanom, a ona je u konačnici osvojila titulu prvog hrvatskog Superstara!

Mladu Sinjanku u show je prijavila prijateljica bez njezina znanja, a od prve audicije i velike treme do jučerašnjih suverenih nastupa i čiste emocije koju je izazvala kod svih onih koji su je slušali, pokazala je koliko je napredovala, a to je, ističe, primijetila i sama te poručuje: „Još ne vjerujem da se ovo dogodilo! Ne odustajte od svojih snova. Kao mali, sanjaš o nečemu, moj se san ispunio.“

Tijekom večeri pristiglo je čak 100 tisuća glasova publike koja je telefonskim pozivima i SMS porukama vjerno davala podršku svojim favoritima, a koliko je cijela Hrvatska uživala u sjajnim nastupima i žarko čekala doznati ime prvog hrvatskog Superstara, pokazuju i prvi neslužbeni rezultati gledanosti: u ciljnoj skupini od 18 do 54 godine Superstar je u subotu bio i pobjednik svog termina prikazivanja: cijela je emisija postigla odličnih 26,5% udjela u gledanosti (SHR).

Tijekom sjajnog su finala i službeno otvorene prijave za drugu sezonu Superstara. Svi oni koji žele krenuti stopama Hane i ostalih kandidata te se upustiti u ovu glazbenu avanturu, mogu se prijaviti na web-stranici: www.rtl.hr/prijave. Potraga za novim Superstarom već je počela!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala