Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Riječki genijalac Urban dva dana za redom u Tvornici
Za dugogodišnju vjernost svi posjetitelji bit će nagrađeni vlastoručno potpisanim ulaznicama Damira Urbana

Riječki genijalac Urban dva dana za redom u Tvornici

Foto: Facebook

Ove godine, u suradnji s Damirom Urbanom, odlučeno je da će se održati dva koncerta (22. i 23. prosinca), od kojih će jedan, i to prvi dan, biti održan u Malom pogonu Tvornice za najvjernije fanove. Taj je koncert zamišljen kao 'storyteller koncert', na kojem će Urban ispričati neke stvari o bendu, nastajanju pjesama... a onda ih, naravno, i odsvirati.

Sretnici koji uspiju nabaviti ulaznice za prvi dan imat će priliku porazgovarati sa slavnim Riječanima, a možda i otpjevati nešto s njima. Drugi dan je osiguran za sve one koji se nisu uspjeli družiti prvi dan i koji svake godine nestrpljivo očekuju da riječki genijalac stane na pozornicu pred uvijek punom Tvornicom. Bit će manje priče, a više buke, piše tportal.


Za dugogodišnju vjernost svi posjetitelji bit će nagrađeni vlastoručno potpisanim ulaznicama Damira Urbana. Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor glazbe i vodeći vokal, ne treba se posebno naglašavati. Nastupi tog višestrukog dobitnika Porina bacaju na koljena sve rokere koji svaki put cijelu Tvornicu dovedu do usijanja.

Ulaznice će se moći kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice (prolaz Neboder), tobaco shopu Daily News u Gundulićevoj 5, Churchill cigar shopovima u City Centru, Avenue Mallu i Areni centru te u Daily News tobaco shopu u Hoto centru po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 na dan koncerta. Festivalske ulaznice (za oba dana) bit će u prodaji po cijeni od 140 kuna, i to ograničen broj od svega 100 komada, stoga požurite po svoje ulaznice.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala