Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Frank Miller obrušio se na prosvjednike u Wall Streetu
Redatelj filma i tvorac stripa "Sin City", iskazao je svoj izrazito negativan stav prema pokretu Occupy Wall Street

Frank Miller obrušio se na prosvjednike u Wall Streetu

Foto: PR Photos, IMDb

U posljednja dva mjeseca mnoga poznata lica dala su svoj glas u svrhu podrške pokretu "Occupy Wall Street" kojeg cijeli svijet prati iz dana u dan. Redatelj filma "Sin City" te tvorac istoimenog stripa, Frank Miller, iskazao je pak svoj negativni stav prema cijelom pokretu. Miller koji stoji iza popularnih stripova kao što su "300", "Ronin", "Daredevil: Born Again", "Batman: The Dark Knight Returns" i već spomenuti "Sin City" iznio je na svom blogu osobni stav o OWS pokretu i čini se kako je time na sebe navukao lavinu napada i negativnih komentara. Napisao je kako smatra da su prosvjednici gubitnici te ih je poslao "natrag u mamin podrum da igraju Lords of Warcraft"( samo je dio prevedenog teksta, u nastavku slijedi ostatak).


"Pokret 'Occupy' koji se održava na Wall Streetu ili ulicama Oaklanda je sve samo ne prikazivanje našeg predivnog "Prvog Amandmana". "Occupy" je ništa više nego čopor lopova, luzera, silovatelja i razuzdanih pojedinaca koje hrani nostalgija za Woodstock erom i smrdljiva lažna pravda. Ti klauni ne mogu napraviti ništa dobro, već mogu samo naškoditi Americi. "Occupy" je ništa više nego loše osmišljen pokušaj anarhije putem kojeg moderni, ružno obučeni, razmaženi pojedinci mašu iPhone-ima i iPad-ima, a ti isti bi se trebali prestati gurati pod noge radnom narodu i pronaći si i sami svoj posao."


Njegov posljednji rad sugerira i kako je upravo autor uvjeren i smatra da svi ljudi muslimanske vjere spadaju u tu kategoriju. "Holy Terror" prikazuje sve ljude muslimanske vjere kao nehumanu terorističku silu koja želi pod svaku cijenu uništiti Ameriku ili kako bi Miller rekao "u sredini smo rata koji traje i neprijatelj želi samo potpuno uništenje".

Je li ovo sve pomno osmišljen marketinški plan, čini se tako, ali ipak neke od stvari koje je Miller izjavio su definitivno kontroverzne i uvredljive. (Ostatak Millerovog teksta možete pronaći ovdje).

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala